Zuzi Zu bez dlake na jeziku

Zbog Bakira Izetbegovića živim u mraku, Severina će postati razrooka, a Šerif Konjević...

Showbizz03.03.15, 11:51h

Zbog Bakira Izetbegovića živim u mraku, Severina će postati razrooka, a Šerif Konjević...
Zuzi Zu je poznata po svojoj iskrenosti, istinitosti i osoba koja kaže otvoreno i iskreno ono što misli - evo šta je rekla o pojedinim ličnostima sa estrade i iz politike

 

Zuzi Zu je pjevačica izvanrednih, da ne kažemo vanserijskih glasovnih mogućnosti. Jedno je sigurno: ne postoji ni jedan ženski vokal njene generacije koji može da joj parira u BiH, piše Express.

 

Ona je poznata i po svojoj iskrenosti, istinitosti i osoba koja kaže otvoreno i iskreno ono što misli. A, ova atraktivna pjevačica o ovim javnim ličnostima je izjavila slijedeće:

 

Bakir Izetbegović

 

 - Ne poznajem ga lično ali mu jako zamjerim što mi je sakrio sunce i mjesec sa svojim Al Shidijem, pa sada živim u mraku. Kad god pogledam kroz prozor i vidim dotično zdanje, otpjevušim: „Zakljanjaš mi sunce, idi ispred mene na tuđe si mjesto stao, idi, da mi sunce ne bi zaklanjao".

 

Momčilo Bajagić Bajaga

 

- Bajagu su stalno zaobilazili skandali, ali ne i djevojke! Pa sam ga, naravno, upoznala i ja i postali smo dugogodišnji prijatelji! Često me pitaju - kako samo drugari? Jednostavno, on voli žene koje vole samo njega, a i ja volim muškarce koji vole samo mene... tako da se nismo našli na tom polju. Bababa... Neću ništa da znam...

 

 Šerif Konjević

 

- Uvijek sam ga cijenila zbog fantasičnog glasa, dobrote, poštenja i jedostavnosti! Da je kojim slučajem studirao solo pjevanje, sigurna sam da bi bio naš najveći tenor! On je Luciano Pavarotti naše narodne muzike! Duša naša krajška!

 

Severina Vučković

 

 - Svi već znaju koliko je lipa, pametna, uporna i hrabra ova velika diva našeg regiona. Ona je danas sretna žena, koja ima puna usta posla! Jedino se brinem da ne postane razrooka  jer dok sjedi u Zagrebu jedno oko pomno gleda u Beograd, a drugo namiguje čas Sarajevu, čas Skopju, čas Ljubljani!

 

 Alen Islamović

 

- Kada je došao u "Bijelo dugme", pjevao je kao slavuj. Bio je skroman, vrijedan, poslušan, zgodan i lijep. Cure su ga gutale k'o bombonu! Sve ove atribute ima i danas, pa ga je vjerovatno zato Goran Bregović odabrao da samo sa njim proslavi 40 godina Dugmeta. Sretno raja!

 

(Expressmag.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook