Foto/ Procurile golišave fotografije

Iz vrućih dana u bosanskim motelima: Šabanova Cuca vodila ljubav pa pozirala masirajući grudi!

DEPO PLUS02.03.15, 15:50h

Iz vrućih dana u bosanskim motelima: Šabanova Cuca vodila ljubav pa pozirala masirajući grudi!
Kurir.rs je došao u posjed fotografija nastalih prije četiri godine na kojima Ivona Negovanović vodi ljubav, poslije čega se mazi u kadi



Ivona Cuca Negovanović tokom ljubavne afere sa Šabanom Šaulićem viđala se i s drugim muškarcima, s kojima se snimala dok je vodila ljubav.

 

 

Nakon što je nedavno u javnost procurio eksplicitni snimak od tri minuta na kom pjevačica masturbira, Kurir je došao u posjed fotografija na kojima je ona potpuno gola. Slike su nastale prije četiri godine u jednom bosanskom motelu. Na njima se jasno vidi kako pjevačica uživa tokom seksa i oralno zadovoljava nepoznatog muškarca. Poslije obavljenog „posla“, Negovanovićeva je otišla u kupatilo da se istušira, što je njen partner takođe zabilježio foto-aparatom. Ispod tuša Cuca je masirala svoje grudi i tijelo, a kad je izašla iz kade, nastavila je da se mazi peškirom. Ona se sve vrijeme smješkala i pogledom izazivala muškarca.

 


Kako saznajemo, Ivona je u to vrijeme najviše radila u kafanama u Tuzli, Bijeljini i okolnim mjestima. Prema riječima našeg izvora, ona je voljela da baca oko na menadžere, muzičare i pjevače kako bi se što prije probila na estradi.

 

cuca-2-2


- Cucu mnogi znaju po Bosni. Uglavnom je pucala na starije ljude i s njima ulazila u poslovne i privatne kombinacije. Priča se da su njeni momci voljeli da je snimaju golu i ona im je to uvijek dozvoljavala. Postoji još njenih eksplicitnih snimaka i fotografija - rekao je naš izvor koji dobro poznaje pjevačicu i dodao da je Šaban upućen u sve što je ranije radila.
 

cuca-3-2

 

Podsjetimo, Cuca je prije Šabana bila i s bosanskim menadžerom Sabitom Derviševićem, koji je za jučerašnji Kurir rekao da ju je prepustio prijatelju Šauliću pošto je Cuca djevojka lakog morala.

 

Pokušali smo da stupimo u kontakt s Ivonom, ali su njeni telefoni i dalje nedostupni kao i prethodnih dana.

 

(kurir.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook