JADI PREVARENE CURE IZ MOSTARA

Mama mi je rekla da umišljam i tražim đavla, a onda sam je uhvatila u krevetu sa svojim mužem!

Lifestyle02.03.15, 09:58h

Mama mi je rekla da umišljam i tražim đavla, a onda sam je uhvatila u krevetu sa svojim mužem!
Ova dvadesetsedmogodišnja žena (A.M.) iz okoline Mostara doživjela je najgoru noćnu moru u životu. Sigurna da je suprug vara, unajmila je privatnog detektiva da dokaže njegovu nevjeru... Uslijedio je šok!

 

 

Da se život zna surovo poigrati sa nekim ljudskim sudbinama svjedoči mlada žena koja je u jednom danu izgubila i majku i muža, piše portal Novi.ba.

 

Ova dvadesetsedmogodišnja žena (A.M.) iz okoline Mostara doživjela je najgoru noćnu moru u životu. Sigurna da je suprug vara, unajmila je privatnog detektiva da dokaže njegovu nevjeru.

 

Nesretna žena je u posljednjih godinu dana primijetila da muž često izbiva iz kuće i dolazi u kasne sate. Prečesto je tipkao poruke na mobitel sakrivajući ga od ukućana i zaključavajući ga šifrom.

 

"Iako je često insistirao da idemo kod mojih, ništa nisam posumnjala. Mislila sam kako nije imao svojih roditelja, da mu godi njihova pažnja. Međutim, nikada nisam mogla posumnjati da su on i moja majka u tajnoj vezi. Ja sam joj se posljednjih devet mjeseci povjeravala u kontekstu da sumnjam da je nevjeran, na šta bi mi govorila da umišljam i tražim đavla."

 

"Detektiv mi je donio fotografije i video na kojima su njih dvoje. Bili su u autu, na jednom skrovitom mjestu u blizini Bišća polja. Ljubili su se i bili polugoli."

 

Nesretna žena je prekinula svaki kontakt sa majkom i mužem. Trenutno ona i otac žive u stanu u kojem su živjeli njeni roditelji, a njena majka i muž u kući u kojoj je ona živjela sa mužem, piše portal Novi.ba.

 

(DEPO PORTAL/BLIM MAGAZIN/aa)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook