'The Crowded Room'

Leonardo DiCaprio u novom filmu utjelovljuje 24 lika, a među njima i - Jugoslovena!

Mediji01.03.15, 21:40h

Leonardo DiCaprio u novom filmu utjelovljuje 24 lika, a među njima i - Jugoslovena!
Slavni će Leo u novom filmu 'The Crowded Room' utjeloviti lika koji pati od ozbiljnog psihičkog poremećaja - u jednome tijelu nalazi se čak 24 ličnosti

 

Leonardo DiCaprio jedan je od onih glumaca koji su primili brojne nominacije za prestižnu nagradu Oscar, ali se zlatni kipić nikada nije našao u njegovim rukama. No, slavni ljepotan ne planira odustati nego se bacio na novi projekt za koji se nada da bi mu mogao priskrbiti toliko željnu nagradu.

 

Naime, slavni će Leo u novom filmu 'The Crowded Room' utjeloviti lika koji pati od ozbiljnog psihičkog poremećaja - u jednome tijelu nalazi se čak 24 ličnosti.

 

Spomenuti je film ekranizacija je romana 'The Minds of Billy Milligan' iz 1981. godine autora Daniela Keyesa, napisanog prema istinitim događajima koji prati život Billyja Milligana, čovjeka koji je 1970-ih na sudu prvi put u svoju obranu iskoristio poremećaj ličnosti.

 

Kako pišu američki mediji, DiCaprio je 20 godina maštao o ovoj ulozi, koja uključuje i 8-godišnjeg dječaka, lezbejku, učitelja i još brojne druge ličnosti različitog spola i dobi, i, naravno, karaktera. A među njima će se naći i Ragen, jugoslovenski komunista koji priznaje da je odgovoran za pljačku!

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook