Foto/ Hrabra borba pjevačice

Donna Ares: Ostalo mi je još sedam, osam trepavica, ali idemo dalje...

Hronika28.02.15, 14:39h

Donna Ares: Ostalo mi je još sedam, osam trepavica, ali idemo dalje...
Popularna pjevačica Azra Kolaković, poznatija kao Donna Ares, hrabro se bori sa strašnom bolešću

 

 

Otkako je saznala da boluje od raka, pjevačica Donna Ares redovno na Facebooku objavljuje kako napreduje liječenje i kako se odvija njena mukotrpna borba.

 

Nakon što je završila sedmu hemoterapiju, očekuju je još dvije i operacija.

 

Jučer je objavila post  na kojem je napisala:

 

'Završeno sedma hemoterapija. Sad ide ona Halidova "Ne zovi me, ne traži me, uzela si sve" jedno sedam dana... a onda počinju i moje velike pripreme za koncert. Od laganog treninga, pa dalje i hvala na podršci svih ovih godina, a naročito svih ovih bolnih mjeseci. Naravno, ima još mjeseci da se izdrži, ali nadam se ne previše"

 

donna-ares

 

 

U post skriptumu dodala je: "Ostalo mi je još ukupno 7-8 trepavica. A dok traju hemoterapije dobro ću se odmoriti od feniranja, a onda kad krene kosica dobro ću paziti šta ću s njom raditi. Volim vas sve i jedva čekam da se ponovo vidimo u velikom broju. Ova muzička manifestacija za koju se uveliko pripremamo po svemu neće biti samo običan koncert. Uz vrhunsku muzičku ekipu, opremu i program. Jedva čekam. Održala sam u karijeri preko 500 nastupa i koncerata, ali još nisam probala koncert neposredno posle hemoterapije tako da ću ovom energijom koja će sigurno tek kulminirati ubiti ili ja njega ili on mene. Al prije da ćemo mi njega".

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook