Stravično iživljavanje

Monstrum je silovao, tjerao na oralni seks i polomio joj tri kičmena pršljena: Svaka je kazna premalena...

Hronika28.02.15, 09:29h

Monstrum je silovao, tjerao na oralni seks i polomio joj tri kičmena pršljena: Svaka je kazna premalena...
Povratnik Toni, kako je umjetničko ime ovog napasnika, primorao djevojku na oralni seks i polomio joj tri pršljena u vrijeme dok je čekao presudu za isto krivično djelo

 

 

Marijan Petkovski (23), poznat kao DJ Toni iz Smederevske Palanke, osuđen je juče u Višem sudu u Beogradu na tri godine i četiri mjeseca zatvora zbog toga što je 3. januara prošle godine silovao i brutalno pretukao S. M. (23).

 

Iako je povratnik i policija ga je već hapsila zbog istog krivičnog djela, Petkovski je juče pušten iz Centralnog zatvora i prebačen u kućni pritvor, koji ne smije da napušta bez dozvole suda.

 

Upoznali se u kafiću

 

- Petkovski je upoznao djevojku u jednom kafiću i pozvao je da se te večeri nađu kod Plavog mosta. Našli su se u dogovoreno vrijeme, odvezli se do Leštana i tada je Petkovski počeo da je prisiljava na oralni seks. Devojku je skinuo golu, a zatim je počeo krvnički da je tuče - kaže izvor Kurira.

 

Di-džej se, kako navodi naš sagovornik, toliko iživljavao nad djevojkom da joj je polomio tri kičmena pršljena i nožem nanio posjekotine po vratu, licu i rukama dok je pokušavala da se odbrani.

 

- Ni to mu nije bilo dovoljno, pa joj je zaprijetio da će je zapaliti benzinom. S. M. je, međutim, uspjela da iskoristi trenutak njegove nepažnje i pobjegne. Djevojka je s teškim tjelesnim povredama završila u bolnici i u cijeli slučaj uključila se policija. Nedjelju dana kasnije, Petkovski je uhapšen i tad je otkriveno da je reč o čovjeku koji je zbog istog krivičnog djela hapšen i dve godine ranije - objasnio je naš sagovornik.

 

Ukinuta presuda

 

Tada je utvrđeno da je silovatelj mladić koga je sud kaznio sa pet godina zatvora zbog obljube petnaestogodišnje devojčice, koju je takođe natjerao na oralni seks.

 

- Djevojčicu je upoznao na Fejsbuku i naterao je na oralni seks, koji je snimio mobilnim telefonom. Devojčica je ćutala sve dok nije počeo da je ucenjuje da to učini ponovo, inače će snimak objaviti na društvenoj mreži - objašnjava on.

 

Ovu presudu, međutim, ukinuo je Apelacioni sud i naložio novo suđenje, a Petkovski je pušten iz pritvora.

 

Našao je radnik stovarišta


BILA JE GOLA I IZBEZUMLJENA

 

Djevojci koju je Petkovski zlostavljao, a zatim i brutalno pretukao, kako je Kurir pisao, prvi je u pomoć pritekao radnik obližnjeg stovarišta koji ju je zatekao izbezumljenu, golu i bosu.

 

Kasnije je na saslušanju di-džej priznao da je sa S. M. imao oralni seks, ali je tvrdio da je nije pretukao. Kasnije je mijenjao iskaze - kaže izvor iz istrage.

 

(kurir.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook