Je li i vama ovo zastrašujuća snimka ili...

Britanski tabloidi tvrde da imaju konačni dokaz za postojanje duhova

Zabava27.02.15, 15:32h

Britanski tabloidi tvrde da imaju konačni dokaz za postojanje duhova
Snimka na kojoj se jednogodišnja Lexi u jednom trenutku smije i skriva iza ruku, igrajući se 'skrivača' sa svojim roditeljima', iznenadila je njene roditelje kada su je ponovno pogledali

 


Roditelji jednogodišnje djevojčice Lexi Hood snimali su je kako bi ovjekovječili trenutak kada se malena s njima igrala 'skrivača'. No, u jednom trenutku, Lexi je pala, a roditelji su se nemalo iznenadili kada su, gledajući snimku, primijetili da izgleda kao da je neko povukao unatrag ili gurnuo.

 

Snimka na kojoj se jednogodišnja Lexi u jednom trenutku smije i skriva iza ruku, igrajući se 'skrivača' sa svojim roditeljima', iznenadila je njene roditelje kada su je ponovno pogledali.

 

Naime, Lexi, koja je inače, kaže njen otac, 'stabilna na nogama', u jednom trenutku je pala na guzu, ali malo dalje unatrag. Roditeljima se učinilo da ju je neka sila povukla ili gurnula unatrag, a riječi malene Lexi dodatno ih je zbunila.

 

"Zločesti dečko", rekla je tada Lexi, priča njen otac Gareth za Daily Mail.

 

Od tada, rekao je, po stanu čuju neobične zvukove i škripanja.

 

"Sve više razmišljamo o tome i od sada uvijek pogledamo u praznu sobu kada kraj nje prolazimo", kazao je prestrašeni otac.

 

 

(Hot.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook