POD STALNIM NADZOROM LJEKARA

Nakon ranjavanja ispred Elektroprivrede: Fejsal Hrustanović u kritičnom stanju

Hronika27.02.15, 11:36h

Nakon ranjavanja ispred Elektroprivrede: Fejsal Hrustanović u kritičnom stanju
Fejsal Hrustanović, u koga je jučer na platou Elektroprivrede pucao bivši policajac Teufik Mušić, trenutno je u kritičnom stanju

 


 Ovu informaciju za Dnevni avaz potvrdila je Muamera Šehić, portparol KCUS-a:


- Stanje pacijenta je izuzetno teško. Pod stalnim je nadzorom ljekara i nalazi se na Odjelu intenzivne njege Klinike za anesteziju i reanimaciju, a sve dalje prognoze su neizvijesne.

 

Podsjećamo, bivši policajac Teufik Mušić pucao je u noge Fejsala Hrustanovića, kojeg je sačekao ispred zgrade. Navodno, razlog su problemi u poslovanju stari deset godina.


Naime, Mušić kao direktor rent-a-car preduzeća "Neckar" iz Sarajeva godinama je javno optuživao Hrustanovića kao direktora "Triglav bh. osiguranja" zbog neisplaćenih kasko-osiguranja, ali i zbog nemogućnosti da dođe do svoje štednje iz Jugobanke, a kojoj je na čelu također bio Hrustanović.


Mušić je na svom blogu još 2010. pisao protiv Hrustanovića, tadašnjeg direktora Triglav BH osiguranja d.d. Sarajevo, koji trenutno obavlja funkciju savjetnika Uprave Društva, te na neki način 'najavio' mogući napad na Hrustanovića.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/aa)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook