Monstrum mučio djevojčicu

'Tjerao me na seks s kim god je moguće, a onda me prodao za pečeno prase'

Hronika27.02.15, 10:23h

'Tjerao me na seks s kim god je moguće, a onda me prodao za pečeno prase'
Muškarac iz Pančeva u Srbiji osuđen je pred Višim sudom u na samo šest godina zatvora zbog mučenja i prodaje maloljetnice. Tek poslije izricanja prvostupanjske presude, na koju 40-godišnjak ima pravo žalbe, otkriveni su stravični događaji kroz koje je prošla djevojčica

 

  
"Muškarac je djevojčicu upoznao kao djevojku svog sina. Iskoristio je to što je bila štićenica Centra za socijalni rad i teškog materijalnog stanja. Oteo joj je telefon i osobnu kartu, koju je imala kao maloljetnica. Prijetio joj je da će je tući pajserom i ubiti ukoliko ga ne posluša i ne prostituira se za njega. Djevojčica je plakala, molila ga da je pusti da se vrati u Dom, ali on je bio beskompromisan. Teror je trajao danima."

 

Davao joj je prezervative, ostavljao ju je na obližnjoj pumpi i nadgledao je iz automobila. 

 

 

"Tijekom večeri je došao do djevojčice, koja je ponavljala da ne može više raditi, da je iscrpljena i umorna. On joj je bijesno oteo iz torbice 10.000 dinara, koje je zaradila od pet mušterija. Vratio ju je u kuću, koju je iznajmio i gdje ju je držao zatočenu", kažu u tužiteljstvu. 

 

Bacao ju je na krevet, izgladnjivao. Nije joj davao vodu. Držao ju je zatočenu u kući. 

 

Nezadovoljan zaradom, prodao je za pečenu svinju

 

"Pošto je bio nezadovoljan zaradom, odlučio ju je prodati. Odvezao ju je u Novi Sad kod rođake. Ona nije mogla oženiti sina i htjela je od muškarca kupiti djevojčicu. Dogovorili su se da djevojčica ostane, a da on za nju dobije 100 eura. Ali, pošto novca nije bilo, dogovorili su se da djevojčicu proda za pečenu svinju", otkrivaju u tužiteljstvu.

 

(blic.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook