Kad Baja ženi sina

Ceca, Haris Džinović i Miroslav Ilić pjevaju na svadbi Dodikovog sina Igora: Predsjednik RS odriješio kesu!

Zabava26.02.15, 13:56h

Ceca, Haris Džinović i Miroslav Ilić pjevaju na svadbi Dodikovog sina Igora: Predsjednik RS odriješio kesu!
Predsjednik Republike Srpske i SNSD-a Milorad Dodik na ljeto ženi svog sina Igora, javlja Kurir

 

Sin predsjednika Republike Srpske i SNSD-a, Igor Dodik, izgovoriće sudbonosno „da“ dugogodišnjoj djevojci iz Beograda. Kako Kurir ekskluzivno saznaje, vjenčanje sina Milorada Dodika je zakazano za 18. juli u Banjaluci, a na spisku zvanica naći će se Svetlana Ceca Ražnatović, Marinko Rokvić, Haris Džinović i Miroslav Ilić, koji će i zapjevati na Dodikovom porodičnom veselju.

 

- Igor je s budućom suprugom u vezi već nekoliko godina. Romansu su započeli tokom studija na prestižnom Univerzitetu Bokoni u Milanu, koji je završila Jelena Đoković, supruga najboljeg tenisera svijeta. Buduća gospođa Dodik porijeklom je iz Beograda - kaže izvor Kurira i dodaje:


- Na svadbi 18. jula u Banjaluci očekuje se nekoliko stotina zvanica. Biće pozvani ljudi iz političkog vrha Srbije, a po želji mladenaca, pjevaće Svetlana Ceca Ražnatović, Marinko Rokvić i Haris Džinović. Među zvanicama su Slavica i Bernie Ecclestone, koji su prijatelji Dodikovih - zaključuje sagovornik Kurira.

 

ceca-haris-dzinovic

 

Omiljeni pjevač predsjednika Republike Srpske, Marinko Rokvić, koji redovno nastupa na Dodikovim porodičnim veseljima, obradovao se lijepim vijestima.

 

- Nisam se s Dodikom čuo dugo. Očekujem poziv i rado ću se odazvati - kaže Rokvić.

 

Milorad Dodik bio je nedostupan, ali iz njegovog kabineta su za Kurir poručili da će izjavu moći da dobiju tek za nekoliko dana, kada se s puta vrati u Banjaluku.

 

(Kurir.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook