POKLON IZ M:TEL-A

Još dva dana ostvarite 50% više na računu: Požurite po svoj Frend bonus!

Biznis Klub26.02.15, 13:17h

Još dva dana ostvarite 50% više na računu: Požurite po svoj Frend bonus!
Ova akcija ističe 28. februara u ponoć, a svi Frend korisnici koji dopune svoj račun u iznosu od 10 KM do 50 KM, dobiće na poklon još 50% od uplaćenog iznosa


Frend korisnici kompanije m:tel još dva dana imaju priliku ostvariti 50 % bonusa na svojim prepaid računima u okviru ovomjesečne ponude.


Tačnije, ova akcija ističe 28. februara u ponoć, a svi Frend korisnici koji dopune svoj račun u iznosu od 10 KM do 50 KM, dobiće na poklon još 50% od uplaćenog iznosa.


Bonus ćete moći iskoristiti u periodu od 30 dana nakon što dopunite vaš račun, a vrijedi za pozive unutar m:tel mobilne mreže, kao i za slanje SMS poruka prema svim mobilnim mrežama u BiH. Stanje na Frend računu korisnik može provjeriti pozivom na *100#.


Tako na primjer, korisniku koji putem elektronske dopune uplati iznos od 10 KM, koji će biti prikazan na glavnom računu, automatski će na bonus račun biti dodijeljeno 5 KM, odnosno  ukupan raspoloživi iznos biće 15 KM.


Ova promotivna ponuda  namijenjena je korisnicima Frend i Kombinuj tarifa, kao i prepaid članovima tarife Moji najbliži. Više informacija o ovoj i ostalim akcijama kompanije m:tel potražite na adresi www.mtel.ba, ili besplatnim pozivom korisničkog servisa na 066 10 10 10.


Požurite po svoj Frend bonus!

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/aa)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook