Bobbi Kristina Brown u kritičnom stanju

Kćerka Whitney Houston u induciranoj komi: Sumnja se da se predozirala

Showbizz01.02.15, 21:12h

Kćerka Whitney Houston u induciranoj komi: Sumnja se da se predozirala
Bobbi je u subotu ujutro pronašao njen suprug Nick Gordon, u njihovom domu u Roswellu

 

Prema izvještavanju stranih medija, kći Whitney Houston i Bobbyja Browna, Bobbi Kristina Brown, koja je prije nekoliko dana pronađena onesviještena u kadi, trenutno je na respiratoru, a sumnja se da je uzrok njenog stanja predoziranje.


 
Bobbi je u subotu ujutro pronašao njen suprug Nick Gordon, u njihovom domu u Roswellu. Bila je u nesvijesti, a do dolaska hitne pomoći suprug je započeo s reanimacijom. Hitno je prevezena u bolnicu, a od tada traju nagađanja o tome kakvo je njeno zdravstveno stanje, javlja Index.

 

Bobbi Kristine i Nick

 

"Živa je i diše, ali osim toga ne znam u kakvom je stanju", izjavila je na konferenciji za novinare glasnogovornica lokalne policije Lisa Holland, dodavši kako su istražitelji posjetili dom Bobbi Kristine Brown i obišli je u bolnici, piše Slobodna Dalmacija.

 

Hitna pomoć prevezla je mladu ženu u bolnicu North Fulton.

 

Ako je vjerovati stranici TMZ.com, specijaliziranoj za novosti o poznatima, Bobbi Kristini je inducirana umjetna koma.


Uskoro je objavljeno da joj je stanje stabilno, no ne i je li van životne opasnosti. Mediji su odmah ovaj događaj povezali sa smrću njene majke: Whitney Houston također je pronađena u kadi u hotelu u Beverly Hillsu, prije tri godine, no bila je već mrtva, a imala je samo 48 godina.


 
Uz 21-godišnju Bobbi Brown, inače poznatu po skandalima i problemima, je i njen otac koji je hitno doputovao iz Atlante, prenose mediji.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook