Horor: Manijak i pedofil zlostavljao dijete

Ujak tjerao 11-godišnjakinju na oralni seks i pokušao je silovati, djevojčica sve priznala sestri

Hronika01.02.15, 11:07h

Ujak tjerao 11-godišnjakinju na oralni seks i pokušao je silovati, djevojčica sve priznala sestri
Dušan je spavao sa sestrom u sobi. Kad smo svi spavali, on je nasrtao na sestričnu. Skidao joj je odjeću i slikao je nagu...


 
Dodirivao je po tijelu i pipao se po spolnom organu pred njom. Tjerao ju je da ga oralno zadovoljava, a najgore od svega je što ju je primorao na seks - kaže žrtvina sestra Senija.

 

Dušan K. (33) iz Žarkova iskoristio je gostoprimljivost svoje sestre i zeta i noću više puta seksualno zlostavljao sestričinu (11). Kada se ona požalila svojoj sestri  u srijedu, on je nestao bez traga iz kuće u Kotežu u kojoj živi sestra sa porodicom.Prema pisanju medija, otac djevojčice Safet P. tvrdi da je Dušan djevojčicu silovao uz prijetnje smrću.

 

– Dušan je brat moje žene Zlate. Prije nekoliko mjeseci izašao je iz zatvora, gdje je bio šest godina zbog krađa i pokušaja ubistva. Primili smo ga u kuću želeći da mu pomognemo. Spavao je kod nas, hranili smo ga, čak samu našao i posao, a on mi je upropastio kćerku. Bolje što je pobjegao, jer da je ostao, ubio bih ga – priča Safet za medije.

 

Sestra zlostavljane devojčice Senija P. kaže da je bila šokirana kada joj je sestra rekla šta joj je ujak radio.

 

Dušan je spavao sa sestrom u sobi. Ujak joj je, i nikom nije ni padalo na pamet da može tako nešto da uradi. Međutim, kad smo svi spavali, on je nasrtao na sestričinu. Skidao joj je odjeću i slikao je nagu. Dodirivao je po tijelu i pipao se po spolnom organu pred njom. Tjerao ju je da ga oralno zadovoljava, a najgore od svega je što ju je primorao na seks, ali nije išao do kraja, jer ju je mnogo boljelo – priča uznemirena Senija.

 

Napasnik je djevojčici prijetio da nikome ne smije da kaže šta joj radi.

 

– Govorio joj je da on mora da joj bude prvi muškarac u životu i kako je to sasvim normalno. Čak joj je zaprijetio da će je ubiti ako samo zucne nekome – kaže Senija.

 

Dušan K. je pobjegao bez traga kada je shvatio da su rođaci saznali šta je radio.Bio sam na poslu s Dušanom kada me je žena pozvala i rekla šta je uradio. Nisam mogao da vjerujem šta čujem. Pozvao ga je moj sin i rekao mu da će ga ubiti. On je brže-bolje otišao s posla, nisam ni primijetio kad je nestao. Svakog dana bi popio više od dva litra piva i nešto od žestokih pića, ali ga to ne opravdava. Mjesto mu je u zatvoru  – kaže Safet.

 

Da priča bude još gora, u martu 2013. Safetova mlađa kćerka bila je žrtva seksualnog zlostavljanja.

 

– Komšija Bajram Jovanović lizalicama i žvakama namamio je našu kćerku, koja je tada imala četri godine, i ljubio je u usta iza prodavnice u našem naselju. Sve su to zabilježile sigurnosne kamere iz prodavnice – kaže Safet i dodaje da je Tada Bajram (56) osuđen na dve godine zatvora zbog dva pokušaja silovanja.

 

(telegraf.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook