Vremenska prognoza

Evo kakvo nas vrijeme očekuje u narednim danima, budite spremni

Hronika31.01.15, 10:32h

Evo kakvo nas vrijeme očekuje u narednim danima, budite spremni
Saznajte kakvo vas vrijeme očekuje u narednim danima

 

U Bosni i Hercegovini u nedjelju će biti oblačno vrijeme.

U nizinama će padati kiša, a u višim područjima snijeg. U noći na ponedjeljak snijeg se očekuje i u nižim područjima. Vjetar će biti slab, promijenljivog smjera. Jutarnja temperatura od -2 do 2, na jugu do 6, a najviša dnevna temperatura od 0 do 5, na jugu do 10 stupnjeva.



U Bosni i Hercegovini u ponedjeljak će biti oblačno i nestabilno vrijeme. Na jugu zemlje bit će s kišom. U ostalim područjima bit će snijeg. Tokom dana očekuje se postupan prestanak padavina. Vjetar će biti slab, sjevernog i sjeveroistočnog smjera, krajem dana u skretanju na jugo. Jutarnja temperatura od -5 do 0, na jug do 5, a najviša dnevna temperatura od -2 do 2, na jugu do 8 stupnjeva.



U Bosni i Hercegovini u utorak se očekuje novo naoblačenje sa juga koje će poslijepodne i u noći na srijedu u nizinama usloviti kišu, a u višim područjima snijeg. Vjetar će biti umjerene jačine, južnog i jugoistočnog smjera. Jutarnja temperatura od -7 do -2, na jugu do 2, a najviša dnevna temperatura od 1 do 5, na jugu do 11 stupnjeva, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.



(Fena/mr) 
 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook