Otkrili potresne snimke

Policija razbila lanac pedofila koji su prijetili djeci: 'Ubij se ili budi poslušno pašče'

Hronika29.01.15, 09:17h

Policija razbila lanac pedofila koji su prijetili djeci: 'Ubij se ili budi poslušno pašče'
Policija je razbila pedofilski lanac u Srbiji, uhapsila četiri osobe, a protiv dvojice je podnijela kaznene prijave i raspisala potjernice, piše Blic.

 

 

U jučerašnjoj akciji pretreseno je 10 stanova u Beogradu, Negotinu, Subotici, Kladovu, Požarevcu i Zrenjaninu. Zapljanjene su velike količine video-zapisa i fotografija sa seksualnim zlostavljanjem djece. 


- Osumnjičeni su navodili djevojčice tako da im šalju pornografske materijale, a zatim su ih ucjenjivali da to nastave raditi ili će u suprotnom fotografije i snimke poslati svim njihovim prijateljima. Zabrinjavajuće je to što smo u ovoj akciji došli i do dvojice bivših osuđenika, koje je sud blago kažnjavao - kažu u policiji.


Od jučer je na potjernici pedofil B. B. (41) iz Kosovske Mitrovice, bivši učitelj osnovne škole, koji je bez posla ostao jer je maltretirao učenice.


- Na Facebooku se predstavljao kao radnik poznate modne agencije i imao je svoj profil pod imenom 'Lijepe Srpkinje'. Tu je ostavljao poruke da mu djevojčice na mobitel šalju fotografije ukoliko žele da se objave. Iskoristio je naivnost i nesmotrenost dvije maloljetnice, koje su mu slale obnažene fotografije. Poslije toga ih je ucjenjivao da će sve otkriti njihovim prijatejima ukoliko prestanu slati fotografije i video-snimke - otkrivaju iz MUP-a.


Pedofil B. B. je 2012. osuđen na tri godine zatvora zbog zlostavljanja dvije maloljetnice. Iz zatvora je pušten prije isteka kazne, jer su ga zatvorenici zlostavljali i teško ozljedili.


- Predstavljao se i kao Bane BG Stanković rođen 1987. i udvarao se maloljetnicama. Od dvije djevojčice je tražio da se skidaju pred internet kamerom, a on ih je snimao. I njima je prijetio, posebno je bio surov prema maloljetnici koja mu je rekla da će se ubiti zbog fotografija koje mu je poslala. On je nastavio provocirati, čak ju je i navodio na samoubojstvo. Rekao joj je: 'Ili ćeš biti moj poslušni pas ili se ubij'. Prijetio joj je video-klipovima na kojim je sa oružjem i fantomkom i zabranjivao joj da se drugima obraća bez njegove dozvole - dodaju u MUP-u, a prenosi Blic.

(Blic.rs,DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook