Lijepe žene kao glavni brand

Putujte u Srbiju, tamo je 'silikonska dolina': Ovako Hrvati reklamiraju Beograd!

Lifestyle26.01.15, 21:26h

Putujte u Srbiju, tamo je 'silikonska dolina': Ovako Hrvati reklamiraju Beograd!
Budite dio dobrog društva i novih druženja uz veliki grad Beograd. Svakako ga treba pogledati uz stručnog vodiča, i vidjeti znamenitosti koje ga krase. Naš vodič je spreman, jer ima veliki Beograd u malom prstu - stoji u ponudi hrvatske turističke agencije

Sve veći broj turističkih agencija iz Hrvatske u svoju ponudu uvodi i vikend u Beogradu, u okviru koje se mogu posjetiti neki od najpoznatijih noćnih klubova u srpskoj prijestonici i Skadarlija,  nudi se i obilna hrana, kao i mogućnost posjete poznatih splavova. Brojke govore da Srbiju posjećuje više  od 50.000 hrvatskih turista, kao i da se ostvari 100.000 noćenja na godišnjem nivou.

 

Tako agencija “Kuna putovanja” nudi vikend u Beogradu za nešto manje od 60 eura, uz mogućnost plaćanja u dvije rate.

 

– Kroz svako putovanje nastojimo spojiti nove ljude, pa tako ćemo i na ovome, budite dio dobrog društva i novih druženja uz veliki grad Beograd. Svakako ga treba pogledati uz stručnog vodiča, i vidjeti znamenitosti koje ga krase. Naš vodič je spreman, jer ima veliki Beograd u malom prstu – stoji u ponudi ove agencije.

 

Vikend obuhvata razgledanje i popularnih destinacija za noćni provod.

 

– Tu je još i silikonska dolina, gdje su skupi automobili, lijepe žene, bogati muškarci i markirana odjeća. Svako zna da li će ili neće tamo ići. Ali svakako možemo malo prošetati i vidjeti šta se događa, jer imamo puno slobodnog vremena da istražimo grad i posjetimo najveće kafiće preko dana koji su puni života. Putovanje u Beograd ostaće vam zasigurno u sjećanju, veliki je to grad kojeg treba pogledati i osjetiti. U Beograd možete ići sa ličnom kartom – navode iz ove agencije.

 

Veoma je zanimljivo da se posjetiocima nudi i obilazak Marakane, Kuće cvijeća i Hrama Svetog Save.

 

Podsjetimo, u Beograd su masovno prvo počeli da dolaze hrvatski studenti, koji obožavaju trubače, i zbog kojih se prave posebne dobrodošlice u hotelima u kojima odsjedaju, pa tamo slavlja traju do duboko u noć.

 

(telegraf.rs/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook