Pokvario se brojčanik koji određuje temperaturu

Horor u sauni: 'Kad su ga našli bio je potpuno pečen, koža mu je otpadala s tijela!'

Hronika24.01.15, 18:36h

Horor u sauni: 'Kad su ga našli bio je potpuno pečen, koža mu je otpadala s tijela!'
Nakon što nekoliko sati nije izašao van niti se javio djeci, njegova porodica otišla je provjeriti je li sve u redu.

 

 

Dennis Anitporek 68-godišnjak je iz Floride koji je izgubio život u bizarnoj tragediji koja ga je zadesila dok je bio u kućnoj sauni. Nakon što nekoliko sati nije izašao van niti se javio djeci, njegova porodica otišla je provjeriti je li sve u redu, a ono što su zatekli zaista je stravičan prizor.


- Kćer je otvorila vrata saune te je ugledala muškarca čija je koža bila poprilično tamna. Nije odmah ni shvatila da je to njezin svjetloputi otac ruskih i poljskih korijena dok nije vidjela da njegova odjeća stoji u blizini - donosi CBS Miami.


- Kad god zatvorim oči, vidim njegovo pougljeno lice. Znam da ovo zvuči grozno, ali u tom trenutku na podu i na klupi je bilo ostataka njegove kože i to je zaista nešto što mi nismo morali vidjeti - rekla je Dennisova potresena supruga Ronnie Antiporek koja je s pokojnikom u braku bila 49 godina.


Istražitelji još pokušavaju otkriti je li brojčanik na sauni slučajno ili namjerno pokvaren.


- Brojčanik na sauni je pokvaren kao i navoji u samom stroju, a to je izazvalo da temperatura u prostoriji bude mnogo viša od normalne - otkrio je za američke medije porodični advokat Antiporeka. Dodao je kako je nesretnik bio potpuno 'pečen' te da je njegova koža otpadala s tijela.


Kćer pokojnika pak ima traume od tog prizora te kaže kako ne vjeruje da će taj prizor ikad moći izbiti iz glave.

 

(Jutarnji.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook