DEPO TV/ Cabaret Gentlemen's Club Cristal

Striptiz šou u hotelu Holiday: Pozivamo Sarajke da dođu i plešu sa nama - i razbiju predrasude

Nedjeljni magazin22.01.15, 15:16h

Striptiz šou u hotelu Holiday: Pozivamo Sarajke da dođu i plešu sa nama - i razbiju predrasude
Sarajevo je, po uzoru na svjetske klubove takve vrste koje posjeduje svaki ozbiljniji grad, napokon dobilo svoj prvi gentlemen's club. Cabaret Gentlemen's Club Cristal smješten je u zgradi hotela Holiday (bivši Holiday Inn), na 600 kvadratnih metara, sa prilagođenim interijerom, uređenim po uzoru na svjetske klubove ovog tipa... DEPO Portal vodi vas na ovu

 

Prije tačno dva mjeseca Sarajevo je imalo čast i privilegiju da dobije svoj prvi elitni striptiz klub Cabaret Gentlemen's Club 'Cristal'. U početku je menadžment očekivao da će im goste u klubu uglavnom činiti strani državljani koji borave u BiH, međutim, na veliko i pozitivno iznenađenje, ovaj vid noćne zabave ipak je privukao i veliki broj domaćih gostiju. Posebno iznenađuje zainteresovanost za ovakav vid zabave velikog broja pripadnica ljepšeg spola, za koje iz uprave kluba tvrde da se mnogo opuštenije i neposrednje ponašaju od muškog dijela publike.

 

Pored vrhunski opremljenog prostora, udobnog ambijenta i odlične muzike, najveća poslastica kluba svakako su atraktivne plesačice koje će vam uz ples i nesvakidašnje akrobacije za šipkom uljepšati noć. Djevojke koje ovdje rade su, kako kažu u menadžmentu kluba Cristal, umjetnice i one ovdje isključivo plešu, a svi stereotipi o striptizu koji je "uvod u prostituciju", padaju u vodu. U interijeru ovog kluba je napravljena postavka u kojoj će svako pronaći mjesto za sebe - gosti mogu da se smjeste za šankom, dok parovi i društva vole da sjede za okruglim stolovima, karakterističnim za enterijer ovakvih klubova, odakle se pruža direktan pogled na specijalno dizajniran stage od pleksiglasa sa led rasvjetom.

 

Oni hrabriji koji žele na neki način komunicirati s djevojkama koje nastupaju, mogu sjesti u udobne fotelje, tik uz stage, častiti ih za neki ples, odnosno kititi "funny money dolarima" koji se na ulazu dobijaju u zamjenu za KM-ove. Također, tu je i desetak specijalno dekorisanih separea u kojima možete imati potpunu privatnost boravka.

 

Međutim, mnogi gosti znatiželjno pitaju zbog čega među plesačicama nema djevojaka rodom iz BiH. Konzervativnost i zatvorenost bh. društva očigledno čine svoje. Zato iz uprave kluba pozivaju one najhrabrije djevojke koje su zainteresovane za bavljenje ovakvom vrstom posla ili naprosto imaju želju da nauče nešto o ovom vidu zabave, da dođu u klub i uspostave saradnju. Pored uzbudljivog i zabavnog posla, zagarantovana je i odlična zarada koja često prelazi i mjesečnu doktorsku platu.

 

Sexy Čarobnica dolazi na kućna vrata

Pored toga  klub nudi mogućnost Sexy Cristalove čarobnice pokucaju i na Vaša vrata. Ako želite nekoga ugodno iznenaditi i počastiti na poseban dan (momačke večeri, rođendani i druge privatne zabave)  evo fantastične ideje. Od sada pozivom na broj 060 322 60 80 možete dogovoriti dolazak Sexy Čarobnica na vaša vrata. One će u pratnji securitya biti sigurno "filmsko" iznenađenje i prirediti Vam ludu zabavu!!!
 

Ako ste ljubitelj ove vrste zabave, dođite u Gentlemen's Club "Cristal“ i garantovan vam je lud i nezaboravan provod, a za početak DEPO Portal vodi vas slikom na erotsko-umjetničke akrobacije plesačice Mije... Gledaj i uživaj!

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN JMAGAZIN/D. Hadžović, Video: A.Beganović)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook