Jesu li čuli za onu 'Higijena je pola zdravlja'?

Loš zadah daleko se 'čuje': Saznajte ko su najveći holivudski smrdljivci!

Showbizz27.12.14, 20:34h

Loš zadah daleko se 'čuje': Saznajte ko su najveći  holivudski smrdljivci!
Kao što smo mogli i naslutiti, čak i holivudske face samo su ljudi

 

 

Neke od ovih zvijezda imaju nezavidne higijenske navike, na koje su se i potužili njihove kolege ili su, pak, sami priznali.

 

Russell Crowe

 

Joan Rivers, koja je bila poznata po svojim provokatorskim tračevima, jednom je rekla da Russell Crowe smrdi. No, ako je to zaista istina, mogla mu je radije pokloniti deodorant, nego ga tračati. 

 

Bradley Cooper

 

Glumac je u intervjuu za časopis Esquire priznao da nikada ne koristi deodorant ni kolonjsku vodu. Naime, on vjeruje da se njegovo tijelo 'samo čisti' pa si može priuštiti lijenost oko higijene, tu i tamo. 


Johnny Depp

 

Kolege glumci i redatelji bi sve pretrpjeli, samo da imaju priliku raditi s dobrim glumcem, kao što je Johnny Depp. Naime, taj cijenjeni glumac, navodno, izbjegava tuširanje i po nekoliko dana. 

 

Courtney Cox

 

Bivši suprug 'prijateljice' Courtney Cox, David Arquette, jednom je izjavio da mu žena 'ima miris poput vozača kamiona', ali da se njemu to jako sviđa. 

 

Cameron Diaz

 

Cameron Diaz jednom je priznala da zna nositi istu odjeću po nekoliko dana i zatim je baciti, umjesto da je opere. Također je nekoliko puta otkrila da mrzi deodorante i nije ih stavljala skoro 20 godina. 

 

Julia Roberts

 

Zbog brige o okolišu, Julia se rijetko brije i ne stavlja deodorant. Glumica se tušira, navodno, svakih nekoliko dana i to s hladnom vodom i vrlo malo sapuna. 

 

Jennifer Aniston

 

Jennifer je velika ljubiteljica kafe pa ih popije nekoliko dnevno. Kolege Alec Baldwin i Jason Bateman potužili su se na njezin loš zadah, u kojem se jako osjeti i kafa, a Baldwin je ljubljenje s njom pred kamerama nazvao 'bolnim'.

 

 

(hot.net.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook