FOTO/ RASKOŠ I KOMFOR U HOTELU 'BJELAŠNICA'

Zavirite u najluksuzniji hotel na Bjelašnici: Spremni za prvi snijeg i ludu novogodišnju noć

Lifestyle27.12.14, 17:22h

Zavirite u najluksuzniji hotel na Bjelašnici: Spremni za prvi snijeg i ludu novogodišnju noć
Sa sloganom “Inspiracija počinje ovdje” ali i komforom i luksuzom te brojnim sadržajima, Hotel “Bjelašnica” pretenduje da bude destinacija broj 1 ove zimske sezone

 

 

S prvim snijegom novootvoreni Hotel “Bjelašnica”, koji se nalazi u srcu istoimene olimpijske ljepotice, otkrit će se u punoj raskoši. Najluksuzniji hotel na Bjelašnici, jedini sa 4 zvjezdice i sa bazenom, welnessom i spa, kao i ostalim pratećim sadržajima, ugostit će ovog vikenda brojne Sarajlije koji su željno čekali snijeg ove godine.


Hotel sa smještajnim kapacitetom od 200 ležajeva ujedno je i najveći na Bjelašnici i već  je za kratko vrijeme, koliko je otvoren, postao omiljeno okupljalište ljubitelja skijanja, ali i svih onih koji vole uživati u planinskom ambijentu. Sa sloganom “Inspiracija počinje ovdje” ali i komforom i luksuzom te brojnim sadržajima, Hotel “Bjelašnica” pretenduje da bude destinacija broj 1 ove zimske sezone.


- Mi smo u srcu Bjelašnice, u podnožju veličanstvenog planinskog krajolika i na korak smo od najboljih staza za skijanje i snowboard u Jugoistočnoj Evropi. Luksuz u našem Wellness & Spa Centru, objed u našem restoranu, piće u našim Lobby Lounge Cafe-u ili Grizzly Pub-u čini vaš odmor ugodnijim. Zaplivajte u našem bazenu, posjetite našu suvenirnicu ili vinoteku, dajte sebi prostora i opustite se – poručuju iz hotela “Bjelašnica”.


U hotelu napominju i da su potpuno spremni za sezonu ali i za doček Nove godine. Uz bogat program i bend “Sarr-e-Roma” menadžment i osoblje hotela “Bjelašnica” obećavaju dobar provod. Kako saznajemo, sobe su već odavno rezervisane, no još ima mjesta u restoranu i pubu tako da su rezervacije još u toku.


Inače, Hotel “Bjelašnica” zasigurno će obogatiti turističku ponudu na ovoj planini čemu u prilog ide i podatak da se očekuju organizirane posjete turista iz Hrvatske, Turske i Ujedinjenih Arapskih Emirata.

 

(DEPO PORTAL/aa)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook