Kako se ophodi prema ženama u petom mjesecu trudnoće

Hrvatski carinik trudnici iz BiH oduzeo dva sendviča?!

Hronika26.12.14, 18:33h

Hrvatski carinik trudnici iz BiH oduzeo dva sendviča?!
Krenula je na poslovni jednodnevni put u Austriju, a s obzirom na to da živi u Banjoj Luci, najbliži joj je granični prijelaz u Staroj Gradiški

Hrvatski carinik oduzeo je trudnici iz Bosne i Hercegovine dva sendviča od sto grama na graničnom prijelazu u Staroj Gradiški. Kako bi s javnošću podijelila to neugodno i uistinu bizarno iskustvo, žena se pismom obratila medijima. Krenula je na poslovni jednodnevni put u Austriju, a s obzirom na to da živi u Banjoj Luci, najbliži joj je granični prijelaz u Staroj Gradiški.

 

– U petom sam mjesecu trudnoće i kupila sam dva sendviča za sebe i svoju suputnicu kako bismo doručkovale usput, jer do krajnjeg odredišta nismo imale namjeru zaustavljati se. Međutim, na ulazu u Hrvatsku carinik me pitao imam li nešto za prijaviti, na što sam mu odgovorila da nemam ništa. Onda je primijetio sendviče i rekao mi da ih mora oduzeti. Bila sam potpuno šokirana i pitala sam ga hoće li zaista trudnoj ženi oduzeti obični sendvič od 100 grama. On mi je potom rekao da ih predam i potpišem da su mi oduzeti bez puno rasprave o tome – napisala je šokirana trudnica portalu klix.ba. Dobila je potvrdu o zaplijenjenim sendvičima, na kojoj uredno piše da su joj oduzeta dva “sendviča sa šunkom” od 100 grama.

 

(Vecernji.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook