Praznična iznenađenja

Logosoft otvorio novo prodajno mjesto u Importanne centru

Biznis Klub25.12.14, 12:50h

Logosoft otvorio novo prodajno mjesto u Importanne centru
Ukoliko se odlučite da koristite jedan od LoGO! Paketa tokom naredna 24 mjeseca, možete ostvariti čak 50% popusta na pretplatu za prva četiri mjeseca, a ukoliko potpišite ugovor sa minimalnim trajanjem od 12 mjeseci, dobićete 50% popusta na pretplatu za prva dva mjeseca

Nakon što je kompanija Logosoft nedavno dovela Djeda Mraza u Sarajevo povodom nadolazećih praznika, prednovogodišnje druženje sa korisnicima se nastavlja, ovoga puta u Importanne centru.


Svi koji odluče da posjete prodajno mjesto Logosofta u Importanne centru, moći će da se druže, popričaju i fotografišu sa Mrazicama u narednim danima. One će sve zainteresovane upoznati sa Logosoftovim novim paketima integrisanih usluga, koje sada uključuju i mobilnu telefoniju sa najnižim cijenama SMS poruka, te brz i pouzdan mobilni internet, a kao nagradu svi će dobiti slatka iznenađenja.


Sa Mrazicama se možete družiti u narednim terminima:


•    25. decembar -  od 12.00 do 15.00 časova


•    27. decembar - od 11.00 do 14.00 časova


Podsjećamo i da su dobro poznate usluge Logosofta sada smještene u fantastične novogodišnje LoGO! pakete, pod nazivima DUO+, TRIO, TRIO mobile, te TRIO+, kao i QUADRO i QUADRO+. 


Ukoliko se odlučite da koristite jedan od LoGO! Paketa tokom naredna 24 mjeseca, možete ostvariti čak 50% popusta na pretplatu za prva četiri mjeseca, a ukoliko potpišite ugovor sa minimalnim trajanjem od 12 mjeseci, dobićete 50% popusta na pretplatu za prva dva mjeseca. 


Ova sjajna ponuda ne završava sa praznicima, već traje čak do 15. marta 2015. godine, a vaše je samo da odaberete paket koji vam najviše odgovara.

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook