Očajničko spašavanje veze

Momci, oprez: Djevojke prodaju pozitivne testove na trudnoću!

Zabava23.12.14, 20:02h

Momci, oprez: Djevojke prodaju pozitivne testove na trudnoću!
Nudim pozitivan test na trudnoću za one od vas kojima je potrebna pomoć da zadrže svog muškarca tokom praznika, pošalji mi poruku, jedan je od oglasa.

 


Djevojke na internetu prodaju testove na trudnoću s pozitivnim rezultatom drugim djevojkama koje tako žele zadržati svoje momke ili spasiti vezu na klimavim nogama. Praznici su navodno posebno kritičan period, kako za depresivce, tako i za osobe koje su nesrećne u vezama, pa baš u to vrijeme pucaju češće nego tokom ostatka godine.


Kako bi održale iluziju zdrave, dobre i srećne veze, neke su se djevojke sjetile još jednog načina kako zavarati i smotati muškarce oko malog prsta, tačnije testa.


Na internetu su se pojavili oglasi u kojima se nude ovakvi testovi za cijenu od otprilike 20 dolara, a ako vam se čini da je to previše - zamislite ima li srećna veza uopšte cijenu?


Jedan od oglasa glasi: “Nudim pozitivan test na trudnoću za one od vas kojima je potrebna pomoć da zadrže svog muškarca tokom praznika, pošalji mi poruku, 20 dolara po komadu”.


Ovakvi testovi nude se već neko vrijeme na internet stranicama kao što su eBay, a najčešće ih naručuju kao poklon za izvođenje šala i podvala.


Kako biste vi reagovali da vam djevojka donese ovakav poklon?

(Kurir.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook