Foto / Pojavila se potpuno prirodna

Neprepoznatljiva: Ovako najseksi žena na svijetu izgleda bez šminke

Showbizz21.12.14, 17:21h

Neprepoznatljiva: Ovako najseksi žena na svijetu izgleda bez šminke
Iako krasi naslovnice modnih časopisa i zaštitno je lice brojnih kampanja, priznaje da nije previše vješta s friziranjem i šmikanjem.

 

 

Najseksi žena na svijetu prema izboru časopisa People 22-godišnja je manekenka Kate Upton. Ta seksi plavuša raskošnih oblina daleko od crvenih tepiha najviše voli opušten i prirodan izgled što je pokazala i u njujorškoj zračnoj luci u kojoj se pojavila bez šminke.


Dežurni paparazzi ulovili su lijepu Kate na njujorškom JFK-u. Popularna manekenka doputovala je u casual izdanju i bez trunke šminke. Iako krasi naslovnice modnih časopisa i zaštitno je lice brojnih kampanja, uključujući i onu za kozmetički brend Bobbi Brown, Kate priznaje da nije previše vješta s friziranjem i šmikanjem. 

 

kate upton1


'Jedini razlog zbog kojeg barem nešto znam o tome je taj što sam odradila puno snimanja', priznaje manekenka koja privatno nosi jako malo šminke što i ne čudi budući da su joj tek 22 godine.


Kad su je netom nakon što je osvojila laskavu titulu najseksi žene na svijetu upitali kad se osjećala najmanje seksi, 22-godišnja manekenka dala je jako jednostavan odgovor.


'Ma jutros. Bilo je gadno. Gotovo sam objavila na društvenim mrežama fotku s potpisom 'Ovakva sam se probudila', ali ipak nisam željela biti baš toliko iskrena. Ko je lijep u četiri sata ujutro, osim ako se nisi vratila sređena iz večernjeg izlaska', odgovorila je Kate.


A što 22-godišnjoj ljepotici znači biti seksi? 'Iznimno sam počašćena i sretna. Biti seksi znači biti samouvjerena i sretna, a to je sve čemu oduvijek težim', rekla je Kate koja je u sretnoj vezi s 31-godišnjim igračem bejzbola Justinom Verlanderom od januara ove godine.

 

(Tportal.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook