Spremno dočekajte sudbinu

Evo šta su vam zvijezde pipremile u narednoj sedmici

Zabava21.12.14, 16:43h

Evo šta su vam zvijezde pipremile u narednoj sedmici
Donosimo vam sedmični horoskop za period od 21. do 28. decembra.

 

 

Ovan

 

Ona: Ulazak Saturna u deveto polje nagovještava period za rješavanje zakonskih problema, kao i završetak studija. Planete u Jarcu doprinose povećanju odgovornosti na poslu i prilagođavanju nekim okolnostima koje vam baš i ne odgovaraju. Vaš emotivni život će u ovom periodu trpiti zbog posla i prijatelja.

 

On: Nova pozicija Saturna povoljno utiče na rješavanje pravih problema. Bilo kakva suđenja ili zakonska rješenja mogu da se konačno završe tokom predstojeće godine. Pod uticajem planeta iz Jarca vi ste prinuđeni da budete taktični na poslu jer vas mnoge osobe testiraju. U ovom momentu vam je prijateljstvo važnije nego ljubav.

 

Bik

 

Ona: Izlazak Saturna iz sedmog polja donosi razrješenje nekog emotivnog problema iz prošlosti. Vi ste sazreli u emotivnom smislu i spremni ste da krenete naprijed. Dobra je nedelja za putovanja i kontakte s inostranstvom. Mars u Vodoliji nastavlja da vas nervira na poslu.


On: Dobre planete u devetom polju teraju vas na pokret i putovanja. Nije isključeno da ćete isplanirati putovanje s osobom koju volite. Usled izlaska Saturna iz sedmog polja osjetićete emotivno olakšanje i razrješenje odnosa sa jednom osobom iz prošlosti, piše Press.


Blizanci


Ona: Saturn je ušao u sedmo polje, što će u naredne tri godine dovesti do kompletnog preispitivanja svih emotivnih odnosa. Za većinu pripadnika vašeg znaka ovo nagoveštava prekretnice. Pozicija planeta u osmom polju je povoljna za novac i rješavanje pitanja nasledstva.


On: Pošto je Saturn u Strijelcu, treba da se pripremite za ulaganje truda i testiranje svih emotivnih odnosa. Neki Blizanci će odlučiti da raskinu dugogodišnju vezu, dok će drugi razmatrati ulazak u brak kao odraz prihvatanja odgovornosti. Postaćete odgovorniji i imati veću potrebu da pomognete dragim ljudima.


Rak


Ona: Planete u sedmom polju nagovještavaju da ste primećeni gdje god se pojavite. Mnogima djelujete intrigantno i željeće da vas bolje upoznaju. Pošto je Saturn zagazio u Strijelca, možete da očekujete velike promjene na poslu i veće ulaganje truda u periodu od naredne tri godine. U ljubavi imate nove udvarače.


On: Nova pozicija Saturna ukazuje na to da ulazite u bitan period na poslu kada će sve da se promijeni. To se odnosi na vaše svakodnevne navike i
postavku prema saradnicima. Biće neophodno da se više trudite i budete odgovorniji. U jednom trenutku će vam se činiti da više radite nego što dobijate rezultata, ali to nije ništa neobično sa Saturnom.


Lav


Ona: Kako Saturn nije više u Škorpiji, vama je svanulo u svakom pogledu. Ovo nagovještava razrješenje nekog stambenog ili porodičnog problema sa kojim se borite u poslednje tri godine. Usled Marsa u Vodoliji u ljubavi ste mnogo dominantniji od partnera, što izaziva konflikte. Odličan period za poslovne poduhvate.


On: Saturn u Strijelcu nagoveštava novi životni početak sa manje tenzija i porodičnih briga. Sunce u šestom polju iskoristite za posao i promjenu loših životnih navika. Kako je Saturn pomjerio svoje sazvježđe, imaćete više energije da se nosite sa svakodnevnim situacijama. Usled uticaja Marsa partneru teško praštate greške.


Djevica


Ona: Merkur u petom polju donosi vam mjesec sa više prilika za druženje i izlaske. Veliki broj ljudi očekuje baš od vas da organizujete skupove na kojima će se dobro provesti. Kako je Saturn ušao u Strijelca nalazite se na prekretnici kada treba da riješite porodične i stambene probleme. To se odnosi i na komunikaciju s ukućanima, kao i suočavanje sa prošlošću.

 

On: Saturn u Strijelcu za vas nagovještava ozbiljan životni ciklus koji će trajati do 2016. godine. Neophodno je da se suočite se porodičnim problemima ili se osamostalite u svakom pogledu. Planete u petom polju mogu da vam donesu novu ljubav. Nije isključeno da će vam se dopasti osoba zemljanog znaka. Na poslu ćete trpeti kritike.


Vaga


Ona: Planete u četvrtom polju stavljaju vas na životnu prekretnicu. To se odnosi na mjesto življenja ili neku porodičnu situaciju. U svakom slučaju, ovo može da nagovijesti osamostaljivanje, bilo u poslovnom, bilo u privatnom smislu. Saturn je za vas vijesnik ozbiljnih pregovora i preuzimanja odgovornosti za svoje odluke, uz rizik da vas neke osobe ne shvate.


On: Venera u Jarcu od vas zahjeva da budete odgovorniji u svemu što radite. To se, prije svega, odnosi na porodicu. Možete lako da se odlučite na promjenu mjesta stanovanja. Većina Vaga će biti pod snažnim uticajem porodice i onoga što se dešava unutar nje. Saturn u Strijelcu donosi vam važne odluke i bitne razgovore tokom predstojeće godine.


Škorpija


Ona: Izlazak Saturna iz vašeg znaka donosi olakšanje i pozitivniji životni period. Usled napuštanja Saturna završavaju se i vaši problemi iz prošlosti, kao i svakodnevna mučenja. Period je odličan za pregovore i kraća putovanja. Ovo je idealan trenutak da poboljšate komunikaciju sa dragim osobama.


On: Odlazak Saturna za vas je veliki događaj jer ste završili životni ciklus od tri godine. Potpuno ste se promijenili, ali ste postali mudriji i suočili se sa najvećim strahovima. Nedelja donosi povoljne vijesti i lijepe pozive. Sa porodicom i dalje niste pronašli zajednički jezik.


Strijelac


Ona: Kako je Saturn uplovio u vaš znak, treba da se pripremite za nove životne izazove i suočavanje sa strahovima. Ovaj period nije lak, ali vam donosi kompletnu transformaciju. To zahteva dugogodišnji rad na sebi i suočavanje sa prošlošću. Iskoristite dobar položaj planeta za poboljšanje finansijske situacije. Udvara vam se muškarac zemljanog znaka, a dopisujete se sa vazdušnim znacima.


On: Saturn je ušao u vaš znak, gdje će boraviti do 2016. godine. Treba da se pripremite za važne živone događaje i promjene koje će se dogoditi u ovom periodu. Vodite računa o svom zdravlju i budite posvećeni ciljevima koji su vam važni. Nedelja je povoljna za novac. Imate manje diskusije s osobama koje vas okružuju.


Jarac


Ona: Veliki broj planeta u prvom polju donosi vam rad na sebi i posvećenost ličnim ciljevima. Ovo su promjene nabolje. Kako Saturn ulazi u Strijelca, to će doprineti suočavanju sa ličnim strahovima. Bićete znatno osjetljiviji u narednih nekoliko godina. Takođe, možda je vrijeme za daleka putovanja i mjesta koja ste željeli da posjetite.


On: Naglašeno prvo polje ukazuje na to da ste najviše posvećeni sebi i ostvarivanju svojih snova. Ovo je dobra pozicija za ambiciozne Jarce jer će imati priliku da se dokažu na profesionalnom planu. Saturn u polju tajni stvoriće u vama potrebu da provodite više vremena sami i preispitujete odluke koje ste donijeli. Ima više ženskih osoba koje vam se dopadaju.


Vodolija


Ona: Izlazak Saturna iz Škorpije donosi vam pozitivniji životni period. Poteškoće koje ste imali u karijeri i usporavanje usljed uticaja Saturna koje vas je mučilo poslednjih godina konačno će nestati. Imate mnogo više šanse da se ostvarite na profesionalnom planu i pokažete svoju pravu inovativnu prirodu. Planete u Jarcu donose vam period u kojem vam je mnogo toga nejasno jer nemate povjerenja u ljude.


On: Mars u vašem znaku ukazuje na to da ste aktivni na svim poljima. Ne drži vas mjesto i želite da mnogo toga krene napred. Pošto Saturn napušta Škorpiju, konačno ćete imati priliku da promijenite tok svog života. Promjene koje je trebalo da pretrpite na poslu su se već desile i sada je vrijeme za novi početak iako to za neke Vodolije podrazumeva da će krenuti od nule.


Ribe


Ona: Ulazak Saturna u Strijelca za vas nagovještava prekretnice u karijeri. Vjerovatno ćete mnogo više energije ulagati na poslu, a čekati duže vrijeme da budete nagrađeni za ono što ste radili. Planete u Jarcu donose vam period iskrenih prijateljstava. Vjerovatno vam se dopada osoba koja se prema vama postavlja drugarski. Moguća je promjena profesije ili radnog mjesta.


On: Saturn u Strijelcu u mnogome će uticati na Ribe kao znak, pa treba da se pripremite za period promjena koje su odnose i na posao. Možda budete morali mnogo više da se trudite za svoje ciljeve ili da nešto promijenite. To znači i ciklus prilagođavanja. U ljubavi vam je prijateljstvo najvažnije.

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook