Sve je relativno

Pokušajte pogoditi koliko godina ima ova žena? Odgovor bi vas mogao šokirati

Showbizz20.12.14, 20:19h

Pokušajte pogoditi koliko godina ima ova žena? Odgovor bi vas mogao šokirati
Marisa Tomei je američka glumica i zvijezda nove kampanje jedne kozmetičke kuće koja promoviše preparate za žene starije do 50 godina, jubilarni 50. rođendan je prije nekoliko nedjelja proslavila i Marisa, a mnogi je pitaju kako uspijeva da izgleda nekoliko decenija mlađe

- Ja sam velika spavalica, spavam dobrih osam sati, a i duže uvijek kad mogu. Dobra koža je odraz vašeg unutrašnjeg zdravlja, važno je šta jedete. Moja mama je mediteranka, i uvijek je kuvala ukusnu i zdravu hranu, koja ne goji. Možete da jedete neku hranu koliko god želite, ako je ona zdrava. A moje telo osjeti ako preteram u tome, ravnotežu napravim plesom ili meditacijom- rekla je Marisa.

 

Glumica reddovno odlazi i na pilates, kad je reč o šminkanju, nema određeni stil. Prilagođava ga promenama na sebi, a prve je primjetila tek prije sedam godina.

 

- Pomislila sam: "Stvarno izgledam drugačije", ali nisam razumjela zbog čega. Neke moje prijateljice su mi rekle: "Izgledaš drugačije, šta se dešava?", rekla sam im: "Ne znam, možda sam odrasla". Ne znam da li su promjene na bolje ili na gore, ali lice se svakako mijenja- dodala je.

 

Marisa je na malim ekranima od tinejdžerskih dana, prvu ulogu je ostvarila u filmu "The Flamingo Kids", ove godine je snimila dva filma, "Love Is Strange" i "The Rewrite", a naredne ćemo gledati dva njena ostvarenja, "Spare Parts " i "Trainwreck".

 

 
(blic.rs/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)
 

Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook