Sličan scenario čeka i Zemlju?

Američki fizičar tvrdi: 'Ratoborni vanzemaljci uništili su život na Marsu nuklearnim genocidom!'

Tehno27.11.14, 17:08h

Američki fizičar tvrdi: 'Ratoborni vanzemaljci uništili su život na Marsu nuklearnim genocidom!'
Drevni život i navodnu civilizaciju na Marsu uništili su vanzemaljci, do zuba naoružani strašnim, nuklearnim oružjem, tvrdi dr. John Brandenburg.

 


Ovaj fizičar i stručnjak za raketne pogone upozorava kako bi se sličan napad mogao dogoditi i nama, na Zemlji.


U svom znanstvenom radu 'Dokazi o masivnim termonuklearnim eksplozijama na Marsu u prošlosti, cidonijska hipoteza i Fermijev paradoks' Brandenburg zaključuje kako u našem zvjezdanom susjedstvu obitavaju vanzemaljci koji ne vole mlade i bučne civilizacije, poput naše.

 
Iz istog su razloga vanzemaljci u dalekoj prošlosti poduzeli nuklearni genocid na Marsu, tvrdi Brandenburg.


Fizičar se poziva na dokaze prema kojima su se na Marsu dogodile dvije nezamislivo snažne nuklearne eksplozija. Crvena boja Marsove površine potiče upravo od posljedica tih eksplozija.


Brandenburg je još 2011. tvrdio kako je specifična crvena boja nastala zbog prirodne nuklearne reakcije na površini planeta, ali u međuvremenu je došao do novih saznanja koji su ga naveli da potraži novog krivca za neobjašnjive pojave na susjednom planetu.


Naime, nedavno je sonda Mars Odyssey u Marsovoj atmosferi pronašla veliku koncentraciju Ksenona-129, izotopa koji se u istim koncentracijama na Zemlji pojavljuje na mjestima poput Černobila.


'S obzirom na velike količine nuklearnih izotopa u Marsovoj atmosferi koji podsjećaju na one nastale nakon testiranja hidrogenskih bombi, Mars možda predstavlja primjer planete na kojoj je život izbrisan nuklearnim napadom iz svemira', piše Brandenburg.


Zanimljiva teorija koja nije naišla na odobravanje u znanstvenim krugovima. Kolege dr. Brandenburga slažu se kako Mars pokazuje znakova nuklearnih reakcija u prošlosti, ali uglavnom smatraju kako je riječ o prirodnoj reakciji, a ne napadu genocidnih vanzemaljaca kojima smeta buka u susjedstvu.

 

(Jutarnji.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook