VIDEO/ STARLETA NA METI GLUMICE

Jennifer Aniston krajnje brutalno ismijavala izgled i ponašanje Kim Kardashian

Showbizz26.11.14, 16:30h

Jennifer Aniston krajnje brutalno ismijavala izgled i ponašanje Kim Kardashian
Slavna glumica gostovala je u popularnom showu Ellen DeGeneres, gdje je promovirala svoj novi film Kako se riješiti šefa 2, a iskoristila je priliku kako bi se ponovo našalila na račun zvijezde reality showa Keeping Up With The Kardashians

Jennifer Aniston (45) pridružila se brojnim zvijezdama koje su kritizirale i ismijavale Kim Kardashian (34) zbog naslovnice kojom je željela ˝srušiti internet˝ i golih fotografija koje su objavljene u magazinu Paper.

 

Slavna glumica nedavno je, raspravljajući o tim fotografijama, rekla kako je njena naslovnica časopisa Rolling Stone iz 1996. na kojoj pokazuje guzu bila original, a u showu se ponovno našalila na račun reality zvijezde, ali je ovog puta naglasak bio na grudima.

 

- Ovo je moja verzija Kim K – rekla je Jennifer, nasmijavši publiku ogromnim grudima na napuhavanje.

 

Jennifer je u showu govorila i o svojem vjenčanju, odnosno o tome kako njeni prijatelji za svaki party koji ona i njen zaručnik Justin Theroux (43) pripreme misle da je tajno vjenčanje pa dolaze elegantno odjeveni.

 

Ipak, unatoč tome što su vrlo dobre prijateljice, Jennifer čak niti Ellen ne želi otkriti nikakve planove oko vjenčanja.

 

Pogledajte video!

 

Još vijesti iz svijeta poznatih i slavnih potražite na našoj Facebook stranici!

 

 

(gloria.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook