ŠOKANTAN SNIMAK

Pojavio se uznemirujući video silovanja slavne pjevačice, njen kolega negira krivicu

Showbizz22.11.14, 19:29h

Pojavio se uznemirujući video silovanja slavne pjevačice, njen kolega negira krivicu
Godinu dana nakon što je snimljen kontroverzan video, sada je isti i procurio u javnost, no pjevač tvrdi - 'nemam veze s tim!'

Poznati pjevač Marilyn Manson žestoko je demantirao umješanost u kontroverzan videospot u kojem Lana Del Rey glumi u brutalnim scenama silovanja. 29-godišnju pjevačicu nasilan muškarac baci na krevet i seksualno je zlostavlja, a ona na kraju ostaje ležati u suzama.

 

Strani mediji su navodili kako je Manson idejni začetnik uznemirujućih scena u spotu, no njegova glasnogovornica te je navode negirala.

 

'Manson ovaj spot nije režirao niti snimao, niti je to napravljeno za njegov video, niti ima veze s njegovom glazbom. Vjerojatno je neki obožavatelj spojio neki Mansonov stari videospot s nekom od snimaka Lane Del Rey', tvrdi glasnogovornica.

 

Tome u prilog ide i provedena analiza obožavatelja koji navode da su u ovom dvominutnom snimku korišteni prizori iz ranijih Mansonovih videa - 'No Reflection' i 'Slo-Mo-TIon', dok su neki ljudi primijetili da bi šokantna snimka mogla biti zapravo iz videa Lane Del Rey za pjesmu 'Pretty When You Cry'.

 

Marilyn Manson, Lana Del Rey (Foto: Youtube) - 2

 

(dnevnik.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook