A NISTE NI SVJESNI

Znate li da boja vašeg donjeg rublja zapravo savršeno otkriva kakvi ste u krevetu?

ŽENA iN22.11.14, 12:52h

Znate li da boja vašeg donjeg rublja zapravo savršeno otkriva kakvi ste u krevetu?
Većina žena nosi seksi donje rublje kako bi izgradile samopouzdanje, iskazale osjećaj moći te zavodile. A sad je vrijeme i da saznate što donje rublje otkriva o vama kad je seks u pitanju

Na stranici femalefirst.co.uk napravljena je mala analiza o tome što donje rublje otkriva o ženi koja ga nosi. Ako ste ljubiteljica crnog ili možda bijelog donjeg rublja, dobro je znati što vaše donje rublje signalizira.

 

Crveno donje rublje

Riječ je o strastvenoj, energičnoj ženi koja je svjesna svoje snage i ljepote. Crveno donje rublje odličan je izbor ako u spavaćoj sobi želite ostaviti dojam koji se ne zaboravlja. Žene koje vole nositi crveno donje rublje znaju kako zadovoljiti muškarca, ali isto tako i od njega tražiti isto to zauzvrat.

 

Crno donje rublje

Žena koja preferira crno donje rublje je hrabra, snažna i ambiciozna te sklona tome da preuzme kontrolu u vezi. Voli pokazati svoju dominantnu stranu te ponekad skrivati emocije.

 

Bijelo donje rublje

Bijela boja donjeg rublja ukazuje na ženu koja voli isticati svoju prirodnu ljepotu, samopouzdana je u vlastitom tijelu i pomalo ozbiljna. Riječ je o ženi koja je u vezi puna ljubavi, koja je brižna i koja je iskrena kad su njeni osjećaji u pitanju. Ne srami se partneru dati do znanja kad uživa. U spavaćoj sobi je pomalo 'nevina', ali i više nego spremna učiti te prilagoditi vještine partneru.

 

Plavo donje rublje

Žena koja nosi plavo donje rublje čezne za romansom, u kontaktu je sa svojim emocijama i zanosi se pojmom zaljubljivanja. Voli se razlikovati od drugih žena, pokazati samostalnost i trudit će se na drugačije načine zadržati pažnju partnera. Može biti razigrana, ali i ozbiljna, ovisno o prigodi i situaciji.

 

 

(net.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook