TUŽNE POSLJEDICE SIROMAŠTVA

Užas u Srbiji: Objesio se na stadionu Partizana jer nije imao djeci za hljeb

Hronika22.11.14, 10:17h

Užas u Srbiji: Objesio se na stadionu Partizana jer nije imao djeci za hljeb
Financijsko stanje hrvatskog sporta sve je gore iz godine u godinu, ali tragični primjer iz Srbije pokazuje da situacija još dramatičnija kod naših susjeda. Djelatnik Sportskog društva 'Partizan' pokušao je samoubojstvo vješanjem na stadionu jer nije mogao prehraniti svoje troje djece

Djelatnik Sportskog društva 'Partizan' Goran Živojinović pokušao je u četvrtak samoubojstvo vješanjem na stadionu Partizana u Humskoj, a u posljednji trenutak život su mu spasile kolege.

 

"Poslije doručka je ostao posljednji u radionici i u jednom trenutku se čulo kako je pala kanta. Kolega se vratio i vidio Gorana kako visi. Brzo su ga skinuli i počeli da se deru: 'Šta to radiš?! Imaš troje djece! Zar misliš da ćeš na taj način riješiti probleme?!'", prenosi Kurir riječi svjedoka.

 

Po pisanju srpskog lista, 40-godišnji Živojinović ima troje djece od kojih je najmlađe staro osam mjeseci, a kao motiv za krajnji čin navode tešku financijsku nesretnog oca, koji šest mjeseci nije dobio plaću.

 

"Ne znamo je li problem plaća u Partizanu, koju nismo dobili od petog mjeseca, ali je činjenica da je često pričao kako nema ni za kruh djeci", izjavio je jedan od svjedoka.

 

Direktor stadiona Aleksandar Stepanović tvrdi da je klub znao za tešku financijsku situaciju svog djelatnika i da je pokušao pomoći.

 

"Sve se dogodilo oko 11 sati, a u pitanju je radnik koji je preko 20 godina zaposlen u Sportskom društvu. On ima određenih financijskih problema, mi smo planirali da mu pomognemo da sanira kuću u Belom Potoku, a šta je pravi razlog ovakvog čina, još ne znamo. Priznajem da dio stadiona nema grijanje, ali ćemo taj problem uskoro riješiti. A što se plaća tiče, predsednik Đurić je obećao da će tijekom sljedećeg tjedna radnici dobiti određena sredstva", obećao je Stepanović.

 

 

(net.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook