Javile se još tri žrtve zlostavljanja

'Cosby me natjerao da ga oralno zadovoljim u garderobi prije intervjua'

Showbizz21.11.14, 12:59h

'Cosby me natjerao da ga oralno zadovoljim u garderobi prije intervjua'
Glumica Louisa Moritz, koja je glumila u filmovima poput 'Let iznad kukavičeg gnijezda' i 'Love American Style', u svjoj ispovijesti za amerčke medije ispričala je kako je bila žrtva silovanja Billa Cosbyja.

 


Prema njezinim riječima, slavni komičar natjerao ju je da ga oralno zadovolji u garderobi prije nastupa u emisiji 'Tonight Show' legendarnog Johnnyja Carsona.


Danas 68-godišnja Louisa ispričala je kako se sve odigralo u studiju NBC-a u New Yorku. 'Neko je pokucao na vrata, bio je to Cosby koji je ušetao u garderobu i rekao kako je impresioniram mojim radom te rekao kako će se on pobrinuti da postanem velika zvijezda uz pomoć njega. Onda je odjednom došao bliže i izvadio svoj penis i pritisnuo ga uz moje lice. Nakon toga je stavio svoje ruke na moj potiljak i gurnuo svoj penis u moja usta govoreći: 'Kušaj ovo, učinit će ti dobro na mnogo načina', ispričala je Louisa za TMZ.


 
Prema njezinim riječima, nakon što je sve bilo gotovo, Cosby je išetao iz garderobe te se samo nakratko okrenuo i rekao: 'Sad me ne želiš uzrujati i pokvariti svoje planove za budućnost, zar ne?'.


Kako se sve odigralo sredinom 1970-ih, Louisa ne može podići prijavu jer je slučaj u zastari. Međutim, planira ono što može - podići građansku tužbu i tražiti odštetu za duševnu bol.


Therese Serignese sedma je žena u nizu koja je optužila Cosbyja za seksualno napastovanje. Danas 58-godišnjakinja ispričala je kako ju je Cosby prije 38 godina silovao u hotelskoj sobi.


'Bilo mi je 19 godina kad sam s roditeljima posjetila Las Vegas. Dok sam bila u dućanu, muškarac mi je prišao s leđa i pitao me želim li se udati za njega, kad sam se okrenula vidjela sam da je to Bill Cosby. Nakon toga sam bila u njegovom showu, a kasnije su me tjelohranitelji otpratili do njegove sobe', ispričala je Therese za Huffington Post.


Dodala je kako joj je Cosby dao dvije bijele tabletice koje je popila. Nakon toga je izgubila svijest. Jedino čega se sjeća od te kobne večeri jerst da je bila u kupaonici nagnuta preko umivaonika dok ju je Cosby silovao.


'Nije mi jasno kako se može praviti da se to nije dogodilo i govoriti da sve te žene lažu. Ne mogu vjerovati da ne osjeća krivnju', komentirala je Therese.


Iako ju je, prema njezinim riječima, Cosby silovao, ona je ostala u kontaktu s njim te su se ponekad viđali. Štoviše, Cosby joj je slao po 500 dolara za svaku odličnu ocjenu tokom studija, a nakon što je stradala u prometnoj nesreći, poslao joj je 5 hiljada dolara i fotografiju u pismu.


No, kako tvrdi, Cosby ju je još jednom silovao. Prema njezinim riječima, to se dogodilo sredinom 1980-ih godina tokom jednog od njihovih susreta, a sve se dogodilo na sličan način kao i prvi puta.


Carla Ferrigno, bivša Playboyeva zečica za Washington Post ispričala je kako je izmaknula nasrtljivom Cosbyju.


Prema njezinim riječima, jednom prilikom je sa svojim dečkom izašla s Cosbyjem i njegovom suprugom, a nakon toga su završili u Cosbyjevom domu. Nakon što je Billova supruga otišla spavati, navodno je Carlin dečko nestao iz prostorije te bio u drugoj prostoriji kuće. 'Odigrali smo partiju biljara, a onda me zgrabio. Prvo sam mislila da se šali, ali ona je postao grub. Uspjela sam ga odgurnuti i otrčala sam, a onda se pojavio i moj dečko. Nisam to nikome prije ispričala', izjavila je Carla za Post. Bivša Playboyeva zečica dodala je kako misli da je Cosbyjeva žena znala što se događa, ali je šutjela.


Cosbyjev advokat Marty Singer komentirao je za TMZ kako su ispovjesti glumica došle do tačke apsurda i da su sve sulude.


Podsjetimo, 2004. godine čak 13 žena optužilo je Cosbyja za seksualno napastovanje, a javnosti je do danas nepoznato na koji način su okončani ti slučajevi.


Podsjetimo, već nekoliko žena u posljednjih mjesec dana optužilo je Cosbyja za seksualno napastovanje, a prije Louise bila je to Janice Dickinson, poznati supermodel.

 

(Jutarnji.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook