Ništa ne bacajte

Genijalni načini kako iskoristiti četkicu od maskare

ŽENA iN21.11.14, 10:18h

Genijalni načini kako iskoristiti četkicu od maskare
Sigurno vam nikad ne bi palo na pamet šta sve možete napraviti s četkicom od maskare. Sad proučite, a nakon što potrošite prvu sljedeću maskaru do kraja, ili se osuši, bacite tubu, ali ne i četkicu.

 


Nanesite balzam za usne


Ako balzam nanosite četkicom od maskare, usput lagano trljajući s njom, napravit ćete nježan piling usnica, pri čemu ćete se riješiti bilo kakvih ljuskica ili prljavštine, te ćete savršeno pripremiti usne za sve moderne jesenske mat nijanse ruževa. Pritom možete koristiti bilo koji balzam. 


Nanesite sjenilo za obrve


Prvo dobro raščešljajte obrve s ovom četkicom, a zatim ravnomjeno nanesite sjenilo ili skinite višak na mjestima gdje ste pretjerali. 


Nanesite serum za rast na trepavice i obrve


Umočite četkicu u ricinusovo ulje i pročetkajte po obrvama i trepavicama prije spavanja, te koristite kao serum za rast. 


Dovedite u red sitne dlačice kose


Posprejajte četkicu lakom za kosu i začešljajte neposlušne sitne dlačice kose uz lice prema natrag. 


Nanesite gel za kosu


Ako vas muče neposlušne obrve, nanesite na četkicu malo gela za kosu i počešljajte obrve kako bi ostale poslušne na mjestu. 


Stvorite pigment u prahu


S četkicom pročetkajte po površini sjenila, pudera ili rumenila kako bi ga pretvorili u prah. Možete čak i pomiješati dvije boje i stvoriti potpuno novu nijansu. A za odvažne, pokušajte pomiješati mat sjenilo sa sjajilom.

 

(Magazin.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook