VIDEO/ KAKAV UŽAS

Ova krvava brutalna scena iz ženske MMA borbe je zgrozila svijet

Sport20.11.14, 13:19h

Ova krvava brutalna scena iz ženske MMA borbe je zgrozila svijet
Nevjerojatna scena viđena je na okršaju mješovitih borilačkih vještina između Jessice Eye i Leslie Smith, u sklopu događaja pod organizacijom američke organizacije UFC održanom u Mexico Cityju

Eye je prvo udarcem šakom u lijevo uho svoje suparnice tijekom druge runde prouzročila teško krvarenje, da bi potom novi udarac na isto mjesto doslovno rasprsnuo uho nesretne Smith, a vodoskok krvi je poprskao obje ratnice.

 

Ono što je najzanimljivije je da borba nije odmah prekinuta, nego tek nakon novih udaraca u isto uho, koje je zamalo otpalo. Na kraju je sudac ipak označio znak za prekid borbe.

 

Kasnije nakon borbe Leslie je izjavila: "I dalje sam vidjela. I dalje sam imala svoje ruke i željela sam se boriti. Razočarana sam. Nije to bio način na koji sam željela završiti borbu. Voljela bih da moje uho to nije napravilo."

 

Njezina suparnica Jessica Eye je za Eurosport otkrila: "Kada sam vidjela da joj je uho eksplodiralo, to je postalo moja glavna meta. Namjeravala sam ju udarati sve dok borba ne bude zaustavljena ili joj uho ne otpadne."

 

Bila je to brutalna scena koja nije ravnodušnim ostavila nikoga, a zgrozila je čak i najzagriženije zaljubljenike u borilačke sportove.

 


MMA fighter's ear explodes as it gets punched... by iamheaven

 

 

(net.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook