Nakon potresne ispovijesti zvjerski mučene Bjeljinke oglasila se Arkanova udovica

Ceca: Zgrožena sam količinom gnusnih i brutalnih laži koje su izrečene o mom pokojnom suprugu!

Hronika20.11.14, 09:22h

Ceca: Zgrožena sam količinom gnusnih i brutalnih laži koje su izrečene o mom pokojnom suprugu!
Nakon što su bosanski mediji juče objavili ispovijest Bošnjakinje M. M. (42) iz Bijeljine, koja tvrdi da je tokom 1992. godine bila Arkanova robinja, njegova udovica Svetlana Ražnatović za 'Alo! kaže da je zgrožena 'količinom gnusnih i brutalnih laži koje su izrečene' koje nisu 'ni za trećerazredni film'. Žrtva je opisala do detalja zvjersko mučenje kojem je bila izložena tokom zarobljeništva

 Na njene navode reagovala je Arkanova udovica, koja kaže da iza svega stoji velika propaganda koja se godinama vodi protiv Srbije i srpskog naroda.

 

- Zgrožena sam količinom gnusnih i brutalnih laži koje su izrečene, a koje su, opet, toliko bljutave da ne bi mogle da budu iskorišćene ni za scenario nekog trećerazrednog filma. Očigledno je da iza svega stoji propaganda protiv Srbije - rekla je za „Alo!“ Ceca Ražnatović i dodala:

 

-Ako je ta žena doživjela išta od toga neka vidi da se utvrdi ko je odgvoran i neka odgvora za to, ali to moj Željko nije uradio.

 

Ona kaže da mnogi mogu da potvrde da se Arkan u Sarajevu nije zadržao duže od tri dana, te da samim tim navodi  ne mogu da budu tačni.

 

Ispovijest ove Bijeljinke objavljena je uoči Međunarodne konferencije o istraživanju slučajeva seksualnog nasilja tokom rata u Bosni, a koja je održana juče u Sarajevu. Inicijativu za konferenicju pokrenuli su bivši ministar spoljnih poslova Velike Britanije William Hague i glumica i rediteljka Angelina Jolie.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook