BILI SU PAR KAO IZ BAJKE

Životna kriza slavnog nogometaša: U brak ušao nevin, a onda ostavio suprugu zbog bivše Miss Brazila

Nedjeljni magazin09.11.14, 12:33h

Životna kriza slavnog nogometaša: U brak ušao nevin, a onda ostavio suprugu zbog bivše Miss Brazila
Caroline i Kaká u brak su ušli nevini i bili su gorljivi pripadnici Crkve preporođenih hrišćana... Zajedno su bili 13 godina

 

Vijesti o razvodima nisu rijetkost, ali vijest da su se nakon devet godina braka razveli nogometaš Ricardo Kaká i njegova supruga Caroline poprilično je neočekivana. Ipak, službeno je - brazilski su mediji objavili priopćenje para, šabloniziranu izjavu u kojoj potvrđuju da su se razveli, ali da i dalje cijene jedno drugo, vole zajedničku djecu i žele privatnost.


A glavni razlog za razvod navodna je nogometaševa nevjera. Mediji tvrde da je Kaká Caroline prevario s Jakelyne de Oliveira, 21-godišnjom Miss Brazila 2013. godine i iščuđavaju se - moralan, religiozan muškarac poput njega razorio brak.

 

jakelyne-de-oliveira


Bili su par kao iz bajke


Kaká i Caroline Celico bili su par iz bajke, slatke priče o dvoje lijepih mladih ljudi koji se silno vole od djetinjstva. Zajedno su bili ukupno 13 godina. Kada su se vjenčali, Kaká je imao 23 godine i - baš kao i njegova tada 18-godišnja mladenka - u brak je ušao nevin. U intervjuima su govorili o čistoći, vjernosti i vjeri. Kakina religioznost poznata je: svaki svoj gol i svaku dobru akciju proslavlja dižući ruke prema nebu.


On i supruga bili su pripadnici crkve Igreja Renascerem Cristo (Crkva preporođenih kršćana) - vjenčali su se u glavnom hramu u Săo Paulu. Navodno je Kaká crkvi poklonio više od milijun dolara, dao im je da izlože Fifin pehar koji je dobio kao najbolji igrač 2007. godine. Caroline je bila i pastorica, te propovijedala preko interneta, a objavila je i album vjerskih pjesama. Kada se ta crkva zbog navodne rastrošnosti osnivača našla pod istragom, par je istupio i vratio se katoličkoj vjeri.


Karijera na zalasku


Izvana, ništa nije narušavalo savršenu sliku: lijep život s dvoje prekrasne djece, Isabellom i Lucom, goleme zarade u ponajboljim klubovima, Milanu i Real Madridu, te od reklama. Očito, nije bilo tako. Uz kraj braka, Kaká prolazi i profesionalnu krizu. Karijera tog 32-godišnjaka, iako daleko od kraja, je na zalasku. Sljedeće godine će zaigrati u SAD-u, u Orlando Cityju, a trenutno je na posudbi u Săo Paulu, tamo gdje je i počeo karijeru.

 

(Jutarnji.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/aa)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook