DOŠLA PRVI DAN NA POSAO

Pohotna učiteljica namamila učenika na seks, on sve potajno snimio pa pokazao nogometnom timu

DEPO PLUS31.10.14, 13:58h

Pohotna učiteljica namamila učenika na seks, on sve potajno snimio pa pokazao nogometnom timu
Nakon akcije, učiteljica je zamolila učenika - koji je potajno snimio susret - da nikome ne kaže. No, on je kasnije poslao video uradak čitavoj svojoj nogometnoj ekipi

 

Roditelji 17-godišnjaka iz Washingtona podigli su tužbu protiv učiteljice svog sina jer ga je, kako tvrde, namamila u učionicu i više puta s njim seksualno općila.


Od 22-godišnje Symone Greene traže 11 milijuna odštete, a policija je mladu učiteljicu uhapsila, iako se u Washingtonu punoljetan postaje sa 16 godina. Naime, u zatvoru je završila zbog veze učiteljica - učenik.


Policija je izvijestila kako se sve dogodilo kada je Symone Greene došla prvi dan na posao. Tada je upoznala učenika, nogometaša koji je radio kao pomoćnik u školskom uredu, te je posudila njegov telefon kako bi obavila poziv. Par se nakon toga počeo dopisivati i već u 15.30 sati našli su se u njezinoj učionici gdje su se seksali onoliko puta kolika je bila brojka na njegovom nogometnom dresu.


Nakon akcije, učiteljica je zamolila učenika - koji je potajno snimio susret - da nikome ne kaže. No, on je kasnije poslao video uradak čitavoj svojoj nogometnoj ekipi, nakon čega je Greene uhapšena.

 

(Jutarnji.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/aa)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook