Dobri popusti za kupce

Ne propustite Sarajevo Shopping Night 6. novembra

Lifestyle31.10.14, 11:40h

Ne propustite Sarajevo Shopping Night 6. novembra
Najveći shopping događaj u Bosni i Hercegovini otvoriće vrata vodećih modnih brendova u centru Sarajeva, u četvrtak, 6. novembra, od 19 do 24h.

 


Ovogodišnji Visa Sarajevo Shopping Night donosi ekskluzivne popuste, poklone uz kupljene artikle, zanimljive promocije u radnjama omiljenih brendova i još mnogo toga! Na jedno veče, centralna gradska zona biće pravi raj za kupoholičare, jer su poznati svjetski brendovi obezbijedili sniženja i do 50 posto!


Vodeća svjetska platna kompanija Visa, pobrinula se da predstojeću shopping manifestaciju učini još slađom za potrošače i pripremila čak 600 sjajnih poklona, među kojima su vaučeri za DM, multibrend sportsku radnju SPORT LIFE, MAK ZARA, slatke praline i čokoladice, Visa shopping bags i još mnogo toga.


Svaki kupac koji potroši više od 70,00 KM na svojoj Visa kartici u bilo kojoj radnji koja učestvuje u Sarajevo Shopping Night-u, dobiće neki od pomenutih poklona. 


Biljana Petruševska-Trajkovska, Visa Inc. menadžerka za Bosnu i Hercegovinu, pozvala je sve ljubitelje šopinga da uživaju u velikim popustima, plaćaju Visa karticama i na jednostavan način osvoje jedan od mnogobrojnih zagarantovanih poklona:


“Sve što treba da uradite je da našem promo timu donesete isječak kao dokaz o korišćenju Visa kartice. Zatim, odigrate kratku i zabavnu igru na tablet računaru i osvojite jednu od sigurnih nagrada. Sa Visa karticama, svi dobijaju!“ 


Visa Sarajevo Shopping Night zona obuhvatiće ulice: Ferhadija, M.Tita, Štrosmajerova, Gajev trg, Z.Beretki.


Brendovi koji učestvuju u manifestaciji Visa Sarajevo Shopping Night: Sport Life (Nike, Adidas, Champion, Converse), United Colors of Benetton, Mango, Camel Classic, Gerry Weber, Marlboro Classic, Manners, L'occitane, DM, Levi's, Orsay, Tom Taylor, Tally Wail, Marx, Playlife, Sisley, Yamamay, Swarovski, Parfois itd.

 

(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook