Moć šiški

Želite imati jagodice kao supermodel? Isprobajte ovaj trik

ŽENA iN31.10.14, 09:11h

Želite imati jagodice kao supermodel? Isprobajte ovaj trik
Šiške nam se uvijek čine kao sjajna ideja, sve dok ih ne odrežemo. No ako je ikad pravi trenutak za promjenu i rezanje šiški, to je sad. Nije prevruće, te se nećete znojiti, a još ne nosite ni kape, pa se neće zaljepiti za čelo. A i možete izgledati sjajno.

 

 


Najgora stvar je čekanje da šiške izrastu, jer počnu djelovati nesrazmjerno u odnosu na ostatak kose. No prema riječima poznatog frizera Rondeyja Cutlera, dobro šišanje i stil može i tu čudnu fazu pretvoriti u manje čudnu. 


"Slojevi koji padaju do ruba jagodica sa strane stavljaju u prvi plan same jagodice i oči", tvrdi Cutler. Model i Victoria's Secret Angel Behati Prinsloo savršen je primjer kako i kod izrastanja šiške ne da ne moraju biti izvor trauma nego mogu stvoriti divlji, opušteni, seksi izgled. 


Ako između odlazaka u salon imate problema sa stiliziranjem frizure, Cutler preporučuje da koristite neko lagano ulje koje neće zamastiti i otežati kosu, a na šiškama ga nanesite samo malo na vrhove. Također, kako bi podigli frizuru na brzaka, smočite šiške, počešljajte ih s malim češljem i formirajte željeni izgled, te ih prosušite uz pomoć četke, okrečući ih na obje strane čela, kako bi spriječili da se ne priljepe uz čelo.

 

(Magazin.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook