ZDRAVSTVENI PROBLEMI LIDERA LIBERALA

Čedo Jovanović hitno prebačen u bolnicu i operisan

Hronika30.10.14, 08:16h

Čedo  Jovanović hitno prebačen u bolnicu i operisan
Čedomir Jovanović sinoć je ponovo operisan, saznaje „Alo!“. Lider liberala je oko 21 sat hitno prebačen u bolnicu „Banjica“ gde mu je po drugi put za dvije nedjelje operisano lijevo koljeno

-Tim ljekara Instituta za ortopedsko-hirurške bolesti „Banjica“ odmah je reagovao. Zaustavljeno je krvarenje. Nisu željeli da čekaju jutro, pa je hirurška intervencija urađena isto veče - kaže izvor “Alo!”blizak lideru LDP-a.

 

Jovanović je isto koljeno operisao i prije dvije nedjelje, a koliko je zahvat bio ozbiljan ukazuje i to što su ljekari tada morali da mu odstrane i dio kosti lijevog koljena. Lideru LDP-a je tada očišćen zglob, a sanirana su i oštećena tkiva ligamenata, tetiva i mišića.

 

Čedomir Jovanović

 

Do sada je pet puta operisao i desno koljeno. Hirurška intervencija na desnom koljenu Jovanoviću je posljednji put urađena početkom augusta, po povratku u Beograd sa porodičnog ljetovanja na Mikonosu.Čedomir Jovanović

 

 

 

Inače, prvi čovjek LDP-a je zbog dugogodišnjeg bavljenja raznim sportovima više puta zadobijao ozbiljne povrede koljena zbog čega je morao da bude i operisan. Zbog povreda je duže vrijeme išao i na terapije kod poznatog stručnjaka Milana Ilića, koji je liječio i Anu Ivanović, kao i košarkaša Nenada Krstića dok je bio u NBA.

 

(alo.rs/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook