ISTINA KOJA ĆE VAS UŽASNUTI

Otkriven misterij 'nestanka' Kim Jong Una: Evo gdje je bio i šta je radio 40 dana!

Hronika28.10.14, 21:14h

Otkriven misterij 'nestanka' Kim Jong Una: Evo gdje je bio i šta je radio 40 dana!
U izvještaju Agencije stoji i da je ove godine u Sjevernoj Koreji degradirano više od 200 vojnih dužnosnika zbog neučinkovitosti, a ove godine već je izvršeno i 50 egzekucija

Špijuni iz Južne Koreje vjeruju kako su otkrili zbog čega se Kim Jong-un, sjevernokorejski vođa, 40 dana nije pojavljivao u javnosti.

 

U saslušanju koje se odvijalo iza zatvorenih vrata, Državna služba sigurnosti Južne Koreje izvijestila je parlamentarne zastupnike kako se Kim Jong-un liječio od bolesti zvane Tarsal Tunnel Syndrome. Riječ je o vrlo bolnom stanju koje nastaje zbog pritiska na živac u stopalu. Kad je riječ o Kimu, živac je pritiskala cista njegovom desnom gležnju, tvrde obavještajci Južne Koreje. A ona bi pak mogla biti posljedica pretilosti, pušenja i fizičke preopterećenost.

 

Obavještajci također tvrde da su sjevernokorejskog vođu operirali liječnici iz Europe, i to u rujnu ili listopadu.

 

U izvještaju Agencije stoji i da je ove godine u Sjevernoj Koreji degradirano više od 200 vojnih dužnosnika zbog neučinkovitosti, a ove godine već je izvršeno i 50 egzekucija. Među pogubljenima su i dužnosnici povezani sa Kimovim, također smaknutim, ujakom Jang Song-Thaekom.

 

U Sjevernoj Koreji je i sve više radnih logora, odnosno oni postojeći se proširuju. Također, govori se i o tajnom premještanju zatvorenika kako bi se pokazalo da uvjeti u zatvorima i nisu tako loši.

 

Sve ovo objavljeno je nakon što se otvorila mogućnost da bi Kim Jong-un možda dozvolio specijalnom istražitelju UN-a za ljudska prava da dođe u Sjevernu Koreju, piše Sky News. U izvještaju Agencije stoji i da je ove godine u Sjevernoj Koreji degradirano više od 200 vojnih dužnosnika zbog neučinkovitosti, a ove godine već je izvršeno i 50 egzekucija. Među pogubljenima su i dužnosnici povezani sa Kimovim, također smaknutim, ujakom Jang Song-Thaekom.

 

Sve ovo objavljeno je nakon što se otvorila mogućnost da bi Kim Jong-un možda dozvolio specijalnom istražitelju UN-a za ljudska prava da dođe u Sjevernu Koreju, piše Sky News.

 

(dnevnik.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook