DOTLE JE DOŠLO

Nećete vjerovati šta današnji parovi prvo urade kada se vjere

Lifestyle25.10.14, 17:13h

Nećete vjerovati šta današnji parovi prvo urade kada se vjere
Istraživanje britanske firme Country House Wedding Venues potvrdilo je ono u šta već dugo sumnjamo – potpuno smo postali opsjednuti društvenim mrežama!

Anketiranje sprovedeno na 10.000 žena koje se spremaju za vjenčanje, a ispostavilo se da je prva stvar koja im je bila na pameti čim ih je partner zaprosio, da to moraju što pre objaviti na Facbooku.

 

Tako je otkriveno da oko 35 odsto parova vijest o vjeridbi objavi odmah isti dan na svojim Facebook profilima, dok njih 5 posto to učini za manje od sat vremena. Isto to važi i za samo vjenčanje. Oko 50 odsto parova istog dana promijeni status veze u „u braku“.

 

Kada je u pitanju inspiracija za biranje venčanice, mlade se obično ugledaju na poznate ličnosti i njihov izgled na venčanju, a i sama organizacija obično podseća (ili bi mlada bar tako volela), na prizore iz holivudske fabrike snova.

 

Čak jedna petina djevojaka želi da njihova haljina bude što sličnija onoj koju je na vjenčanju nosila njihova omiljena poznata ličnost, a baš zbog toga dvije trećine vjenčanja premaši planirani budžet.

 

Vjenčanica Kate Middlteon je jedna od najpopularnijih, a među omiljenim bojama je u poslednje vreme roze.

 

 

(b92.net/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook