FOTO&VIDEO/ Nesreća na magistralnom putu Mostar-Stolac

Udario u brdo, automobil se prevrnuo na krov

Hronika22.10.14, 20:45h

Udario u brdo, automobil se prevrnuo na krov
Prema informacijama do kojih je došao Bljesak.info, automobil Golf 2 bh. registarskih oznaka kretao se iz smjera Mostara prema Stocu. U jednom trenutku vozač je izgubio kontrolu nad vozilom, te je skrenuo i udario u brdo

Na magistralnoj cesti između Mostara i Stoca, danas oko 13:30 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba ozlijeđena. Kako se moglo vidjeti na mjestu nesreće, vozač je upravljajući osobnim vozilom izgubio kontrolu i sletio s kolnika.

 

Prema informacijama do kojih je došao Bljesak.info, automobil Golf 2 bh. registarskih oznaka kretao se iz smjera Mostara prema Stocu. U jednom trenutku vozač je izgubio kontrolu nad vozilom, te je skrenuo i udario u brdo.

 

Nakon udara u brdo, automobil se prevrnuo na krov. Suvozač je zadobio lakše tjelesne ozljede dok je na vozilu nastala znatna materijalna šteta. Iz MUP-a HNŽ za Bljesak.info priopćeno je da je na lokalitetu Kvanja bila još jedna nesreća u kojoj nije bilo ozlijeđenih.

 

automobil-prevrnut-1

 

Do uklanjanja automobila s kolnika i okončanja očevida na ovom dijelu prometnice, prometovalo se naizmjeničnim propuštanjem vozila.

 

Oko 15 sati Bljesak je zabilježio još jednu prometnu nesreću uz magistralnu cestu M-17. Prema informacijama do kojih je došao Bljesak.info vozač Opel kadetta je iz za sada neutvrđenih razloga sletio s kolnika u kanal pored ceste u naselju Put za Opine.

 

Prema neslužbenim informacijama ozlijeđenih nije bilo, a službenici PU Mostar su uradili očevid.

 

Inače, tijekom dana, zabilježili smo težu prometnu nezgodu u mjestu Sretnice i jednu manju nedaleko od Miljkovića na putu Mostar - Čitluk.

 

 

(Bljesak.info, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook