VRHUNSKI ŠTOS

Muškarci se napalili na grudi, a onda poludjeli kad su shvatili šta u stvari gledaju

Zabava22.10.14, 08:04h

Muškarci se napalili na grudi, a onda poludjeli kad su shvatili šta u stvari gledaju
Ako mislite da se na gornjoj fotografiji nalaze sise, niste jedini.

Štoviše, horde napaljenih "redditora" pomamili su se upravo na tu fotku, sve prije nego što su saznali što je ustvari na njoj - muško dupe.
 

Podvala je objavljena na podforumu Gonewild, mjestu na kojem (polu)goli tipovi i žene objavljuju svoje fotke, a objavila ju je žena pod nickom poshpink330, iako se na fotki ustvari nalazi njezin suprug.
 

Naravno, to nije zaustavilo zaslijepljene i napaljene frajere da joj šalju poruke tražeći još, koje je Poshpink, zajedno s otkrivanjem što je ustvari na fotografiji, također objavila na Redditu.

 

 

 

"Drago mi je da se svima svidjela guzica mog muža. Bilo da ste frustrirani pa vam je trebao netko da vam 'popuši' ili ste samo htjeli 'izljubiti svaki centimetar ovoga', drago mi je da vam je dupe mog muža pružilo utjehu koja vam je bila potrebna. Svih vas 51 koji ste mi slali poruke", napisala je.

 

Sasvim očekivano, većina je bila bijesna pa su šaljivu suprugu nazivali kučkom i drugim pogrdnim imenima, ali bilo je i onih koji su šalu dobro podnijeli: "Hej, bilo je kasno i te 'sise' su izgledale fantastično. Dobro odigrano", napisao je jedan nasamareni napaljenko.

 

 

(index.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook