Takmičenje još traje

BH Telecom dijeli 175 računara: Snimite kratki film o školi i osvojite vrijednu računarsku opremu

Biznis Klub21.10.14, 12:23h

BH Telecom dijeli 175 računara: Snimite kratki film o školi i osvojite vrijednu računarsku opremu
Učenici čiji kratki film o školi bude imao najviše lajkova, osvojit će vrijednu računarsku opremu koju će BH Telecom uručiti njihovoj školi

Veliko nagradno takmičenje BH Telecoma za sve osnovne, srednje i specijalne škole sa područja Federacije Bosne i Hercegovine traje još uvijek, saopćeno je iz BH Telecoma, prenosi bh. novinska agencija Patria (NAP).

 

Učenici čiji kratki film o školi bude imao najviše lajkova, osvojit će vrijednu računarsku opremu koju će BH Telecom uručiti njihovoj školi.

 

Nagradna igra BH Telecoma odvoja se pod motom „Snimi COOL video i osvoji COOL računarsku opremu za svoju školu!“, piše NAP.


Takmičenje je koncipirano u tri ciklusa i za učešće je potrebno:

 

    od 1.10. do 2.11. izvršiti prijavu škole za takmičenje. Obrazac za prijavu dostupan je na linku ovdje
    od 03.11. do 16.11. postaviti sadržaj/video zapis o svojoj školi u trajanju do 3 minute na Facebook page-u BH Telecoma,
    od 17.11. do 15.12. pozvati simpatizere svoje škole da lajkaju postavljeni sadržaj na Facebooku

 

Nakon 15. decembra, slijedi sabiranje pristiglih lajkova video snimaka i glasova 12-člane komisije i objavljivanje spiska 35 škola pobjednica kojima će BH Telecom isporučiti nagrade.

 

Nagradni fond takmičenja: 175 računara, 70 multifunkcijskih uređaja i odgovarajuća mrežna oprema.

 

Napomena:

 

    Uz elektronsku prijavu putem web portala nepohodno je priložiti Rješenje o upisu u sudski registar/Izvod iz sudskog registra - kopija,
    Video sadržaj može da bude slobodan izbor prezentacije škole, napravljen sa prosječnog mobilnog uređaja, računara i sl., te dostavljen od strane učenika ili nastavnog kadra.
    Škola mora biti ugovoreni korisnik minimalno jedne usluge BH Telecoma (što dokazuju kopijom zadnjeg računa ili ugovora) koji se prilažu uz elektronsku prijavu putem web portala.
    Kompletnu listu pravila takmičenje možete preuzeti klikom na link ovdje.
    Spisak škola pobjednica ovog takmičenja će biti objavljen u „Oslobođenju“, kao i na web i Facebook stranici BH Telecoma.

 

Sva dodatna pitanja možete poslati na e-mail: [email protected]

 

BH Telecom je na ovaj način kroz nagradne igre u proteklom periodu dodijelio više od 2.200 računara i preko 900 drugih multifunkcijskih uređaja za opremanje više od 400 škola u BiH. Ulaganje u obazovanje mladih je jedan od najvažnijih stubova drušvene odgovornosti BH Telecoma, saopćeno je iz ove državne kompanije, prenosi Patria.

 

(Nap.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook