NEVJEROVATAN SLUČAJ

Ako mislite da ste imali loš prekid, njena će vas šokantna priča razuvjeriti

Hronika21.10.14, 11:29h

Ako mislite da ste imali loš prekid, njena će vas šokantna priča razuvjeriti
Prekidi nikad nisu ugodni, ali koliko god teški bili, malo njih završava u medijima diljem svijeta

Jedan od medijski popraćenijih svakako je onaj 28-godišnje Genoveve Nunez-Figueroa koja je nakon prekida s muškarcem koji je u medijima predstavljen samo kao Lawrence, pokušala ući u njegov dom da bi je samo nekoliko sati kasnije vatrogasci morali izvlačiti iz dimnjaka.

 

Naime, nakon što su se upoznali na Tinderu, izašli su na nekoliko spojeva, ali stvari nisu funkcionirale pa je Lawrence napucao Genovevu koja odbijanje nije najbolje prihvatila.

 

Prije nekoliko tjedana pokušala je provaliti u njegov dom, ali nakon što joj je Lawrence zaprijetio policijom, na neko je vrijeme odustala.

 

"Ovo je drugi puta da je s krova pokušala ući u moju kuću. Ubuduće ću biti pažljiviji koga pozivam u kuću", rekao je Lawrence.

 

Ipak, Genoveve ovog puta nije uspjela pobjeći već je završila u dimnjaku odakle su je uz pomoć čekića i sredstva za pranje suđa izvukli vatrogasci, a prije nego je završila na policiji, Genoveve je posjetila i bolnicu gdje su liječnici pokušali ustanoviti treba li joj i pomoć psihijatra.

 

"Osjećam se bolje i drago mi je da više nije u mom dimnjaku koji je u dijelovima. No, bolje dimnjak nego ja", rekao je Lawrence, a troškove popravka pristali su pokriti roditelji provalnice.

 

 

(index.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook