PRVA REGIONALNA DVADESEČETVOROSATNA NEWS PLATFORMA

N1 počinje s emitovanjem 30. oktobra

Mediji20.10.14, 16:23h

N1 počinje s emitovanjem 30. oktobra
Najnovije vijesti, talk show emisije, jutarnji program, kultura, sport i zabava, dokumentarni serijali, news portal i mobilna aplikacija

N1 prva regionalna dvadesetčetvorosatna news platforma i ekskluzivni CNN partner za region počinje sa radom 30. oktobra.

 

Gledaoci u Bosni i Hercegovini će program N1 moći gledati putem kablovskog operatera Telemach i Total TV platforme.

 

N1 će biti dostupan i putem drugih vidova savremene komunikacije – N1 news portala na adresi www.n1info.com, IOS, Android i Windows aplikacije.

 

TV Kanal N1 u Srbiji moći će se gledati preko kablovskih operatera: SBB, KDS i JET, preko platformi D3 i D3i, Total TV-a i Beogrid network-a.  U Sloveniji N1 kanal gledaoci će pratiti preko operatera Telemach i platforme Total TV, u Hrvatskoj preko operatera MAXtv, Vip Net i platforme Total TV, u Crnoj Gori i Makedoniji preko platforme Total TV, a u ostalom dijelu Evrope i svijeta preko Nettv.plus i platforme Total TV.

 

O N1

Podsjećamo, N1 ima tri regionalna centra u Beogradu, Sarajevu i Zagrebu, od kojih svaki ima svoju uređivačku politiku, novinare, TV studio, web i mob platformu. Sva tri studija proizvodit će tri odvojena sadržaja koji će se spajati u jedan regionalni program kada su u pitanju informacije koje budu interesovale publiku u sve tri zemlje.

 

Kao ekskluzivni partner CNN-a za region, N1 će biti u mogućnosti da emituje CNN program koji smatra relevantnim za gledaoce u regionu. Istovremeno ova saradnja daje mogućnost da N1 emituje sadržaje iz regiona koji imaju globalni značaj na CNN-u.

 

O programu
Direktor programa za Bosnu i Hercegovinu, urednik i voditelj političkog talk show programa Pressing bit će Amir Zukić. Producentica Dnevnika će biti Suzana Stambol, a voditelji Darko Savić, Amir Krivošija i Merima Šemić. Producent redovnih vijesti N1 info bit će Kenan Ćerimagić, a voditeljice Ajla Alihodžić i Nafisa Latić, dok će se u ulozi i producentice i prezenterice jutarnjeg programa Novi dan pojaviti Alma Dautbegović-Voloder.

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook