Prijavite se

Online Casting za 33. Nivea BH Fashion Week Sarajevo otvoren do 31. oktobra

Lifestyle20.10.14, 10:01h

Online Casting za 33. Nivea BH Fashion Week Sarajevo otvoren do 31. oktobra
Online Casting za 33. Nivea BH Fashion Week Sarajevo je u toku, a rok za prijavu je 31. oktobar.

U organizaciji Udruženja manekena i modnih kreatora BiH i izvršnoj produkciji modne agencije Abc Models te pod pokroviteljstvom svjetski poznatog branda Nivea, u periodu od 2. do 4. novembra održaće se 33. Nivea BH Fashion Week Sarajevo jesen/zima 2014.

 

Povodom predstojećeg najznačajnijeg modnog događaja 33. Nivea BH Fashion Week Sarajevo, u toku je Online Casting - te ovim putem pozivamo sve zainteresirane djevojke i muškarce od 16 do 24 godine, da se prijave u inbox na FB Modna agencija Abc Models ili putem emaila na: [email protected]

 

Online Casting za 33. Nivea BH Fashion Week Sarajevo je u toku, a rok za prijavu je 31. oktobar.

 

Najboljima će se pružiti prilika da rade revije na bh. sedmici mode u novembru 2014. godine, ali i mogućnost da se predstave ino modnim skautima koji dolaze iz Francuske, Turske, Italije i Kine.


Inače, ovogodišnji vizual za najavu jedinstvenog BH modnog događaja 33. Nivea BH Fashion Week Sarajevo, a koji će se održati od 2. do 4. novembra  2014 godine, osmislio je banjalučki dizajner Marko Feher. Zaštitno lice Nivea BH Fashion Week Sarajevo za 2014. godinu je mlada i uspješna Ines Jovanović, model agencije Abc Models, koja ovoga puta nosi model od eko kože, što ovoj kampanji daje posebnu notu etičke mode.

 

Abc Models Sarajevo, kao profesionalna agencija s najdužom tradicijom u BiH, pored što organizira modne događaje, promocije, revije i reklamne kampanje, pruža izuzetne usluge, uključujući komercijalni i fashion modelling, marketing poznatih modnih brandova, PR i razvoj modnih brendova, TV produkcije, obuke za modele te zastupnik je i mnogobrojnih svjetskih modelling natjecanja. Danas modeli agencije Abc Models šetaju svjetskim pistama u Italiji, Kini, Turskoj, Engleskoj, Americi, Austriji, Njemačkoj, Indiji i predstavljaju najprestižnije modne marke.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook