Folk pjevačica 'uzdrmala' koleginice novim blogom

Seka Aleksić napala Daru Bubamaru da želi njenog muža: 'Čitamo tvoje poruke i vrištimo od smeha'

Zabava19.10.14, 14:45h

Seka Aleksić napala Daru Bubamaru da želi njenog muža: 'Čitamo tvoje poruke i vrištimo od smeha'
Seka Aleksić je juče u svom blogu napisala kako jedna njena „drugarica“ i koleginica njenom suprugu šalje poruke, ali da će ona i Veljko zasad ćutati o tome

Folk pjevačica Svetlana - Seka Aleksić uzdrmala je svoje koleginice blogom koji je objavila. Ona je skrenula pažnju jednoj koleginici da više ni na koji način ne pokušava da se približi njenom suprugu Veljku Piljikiću jer će u protivnom objaviti njen identitet.


 
- Poruke koje zajedno u kasne sate čitamo toliko su smešne da je nemoguće čitati ih a ne vrištati od smeha. Ipak, draga i sada već bivša prijateljice, sve ima svoje granice, pa ti tako ne bih preporučila da se poigravaš s mojim, s našim strpljenjem - napisala je Seka. Ipak, nije se tu zaustavila.


 
- Da li tvoj suprug zna čime se baviš, čemu težiš, ko je, kako sama kažeš, tvoja tiha patnja? Da li ikada pomisliš kako će biti njemu kada sazna šta radi i čime se u kasne noćne sate bavi njegova „mačkica“? Ne brini, od mene, od nas neće saznati, zasad ne - završila je blog pjevačica.


 
Seka nije željela da ulazi dublje u detalje, pa je za „Blic“ samo potvrdila ono što je napisala u blogu. 


 
- Rekla sam sve što sam želela da kažem. Da sam htela da pričam o toj personi otvoreno, učinila bih to u blogu, što ću naposletku i učiniti ako se gospođa ne okrene svojoj porodici - rekla je Seka.
 

Seka čuva Veljka samo za sebe


Sekin blog je izazvao pometnju, pa se u opštem haosu pojavilo i ime pjevačice Sanje Maletić, bliske Sekine prijateljice. Sanja tvrdi da ona ne šalje Veljku poruke, ali...


- Ne, ne. To nisam ja, ali znam ko je - kazala je Sanja misteriozno, ne želeći da otkrije ko je u pitanju.


Podsjetimo, Seka se i ranije svađala s koleginicama, ali nikada zbog supruga Veljka, s kojim je srećna. Oni su nedavno proslavili četiri godine braka, a pjevačica je za „Blic“ izjavila da joj je muž najveći oslonac u životu. Svima je poznato da se njih dvoje rijetko kada razdvajaju. Bilo da imaju poslovne obaveze ili da su u pitanju privatni izlasci, Seka i Veljko su zajedno.

 
Seka nema mnogo prijateljica na estradi i nije prisna s velikim brojem koleginica. Kako se informacije šire velikom brzinom, juče je počelo da se nagađa da je koleginica kojoj je Seka posvetila blog Dara Bubamara


 
Dara nije željela da komentariše ni Seku ni njen blog. Bila je kratka:


 
- Te me gluposti ne zanimaju - rekla je Dara za „Blic“.

 

(Blic.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook