ONAJ PRAVI

Ovi znakovi vam definitivno potvrđuju da je on ljubav vašeg života

ŽENA iN01.10.14, 08:49h

Ovi znakovi vam definitivno potvrđuju da je on ljubav vašeg života
Veza vam se čini sjajna, svi vas već pitaju kada ćete izreći sudbonosno 'da', no čak i kada u vezi neminovno postoje ljubav, predanost i posvećenost, nije lako sa stopostotnom sigurnošću reći da upravo on onaj 'pravi'

Pitate se je li upravo on onaj 'pravi' s kojim ćete provesti ostatak života? Ovih devet znakova to će vam otkriti.

 

Nije pobjegao glavom bez obzira kada je saznao za vaš minus na kartici
Kada ste otkrili tu prilično bitnu informaciju, on nije pobjegao, nije se smrznuo niti se naljutio, već sasvim suprotno – bio je racionalan i pružio vam podršku. Upravo takva reakcija pokazuje veliku dozu zrelosti, prihvaćanja i otvorenosti. A upravo su to značajne karakteristike partnera s kojime namjeravate provesti ostatak života. Kandidat za brak muškarac je koji prihvaća vaše probleme i slabosti, poput dugova i minusa i jasno vam daje do znanja da vam pruža podršku te je spreman pomoći, womenshealthmag.com.

 

Potiče vas na izlaske s prijateljicama
Ne osjećate krivnju što ste otišli u noćni provod u ženskom društvu, ili pak na sedmodnevni odmor te ste to vrijeme posvetili isključivo prijateljima, a njega niste poveli. A što je još važnije, on vas podržava u tome. Naime, stručnjaci tvrde kako je povremen odmor od partnera posve zdrav za vezu. Ako partner želi da imate vlastitu neovisnost te shvaća da za potpunu sreću morate i imati i vrijeme samo za prijatelje , u tom slučaju on je doista onaj 'pravi'.

 

Mogao bi napisati vašu biografiju
Vaši razgovori su iskreni, a nerijetko potraju i do dugo u noć. No bez obzira na to što znate jako puno jedno o drugome,+ te dajete odgovore na sva postavljena pitanja, još uvijek puno učite jedno o drugome. On možda zna što će vas nasmijati i razvedriti, no bez obzira na to, postavlja vam duboka pitanja, od vaših najskrivenijih strasti pa do snova. Upravo je to ključan faktor koji pokazuje dubinu +veze te želju da vas upozna i razumije bolje od ikoga.
 

 

Prihvaća vaše prijatelje
Dugogodišnja veza često znači povezivanje i miješanje prijatelja pa čak i cijelih grupa prijatelja. Stoga je neophodno da partner podržava prijateljske veze koje su vam važne. To uključuje održavanje dobrih odnosa s prijateljicama, ali i prihvaćanje prijatelja te eliminaciju osjećaja neugode ili ugroženosti.

 

Ne boji se svađe i sukoba
Zauvijek u vezi možete biti s osobom koja se ne boji teških i ozbiljnih razgovora. No to ne znači da se nikada nećete sukobiti, već da nijedna strana neće pobjeći kada na red dođu škakljive teme. Upravo to pokazuje činjenicu kako je uložio u vaš odnos, a to također otkriva predanost te razinu zrelosti koja je važna za dugoročnu vezu. Znači, jako je dobar znak kada vaš partner ne odustaje od rješavanja problema i krize u vezi, a ne da nezrelo bježi od problema, isključuje telefon i izbjegava komunikaciju.

 

Vjernost mu je jako bitna
Ovo se možda čini jako očitim, no vrijedno je ponavljanja. Nedavna istraživanja pokazala su kako osobe koje su jednom prevarile u vezi su 3,5 puta sklonije ponovno prevariti. Ovo, naravno, ne znači da nije materijal za brak ako je prije u vezama varao, no stručnjaci vjeruju kako je čvrst stav o vjernosti jedan od ključnih čimbenika.

 

Njegovi svi prijatelji se redom žene
Ako vam se čini da s njim idete na više svadbi nego u posljednjih nekoliko godina, to može značiti kako je i sama sebe počeo zamišljati u braku. Naime, najčešće se družimo s ljudima koji imaju slične stavove i načine razmišljanja kao i mi sami. Stoga, ako njegovi prijatelji ulaze u brakove, vjerojatno se i on sprema na taj korak.

 

Osjećate da je on onaj 'pravi'
Pred vas bismo mogli staviti čitav popis potrebnih osobina da on bude onaj pravi, no činjenica je da vam istinu otkriva upravo onaj osjeća, odnosno onaj glasić duboko u vama. A prema nedavnom istraživanju, taj je osjećaj prilično dobar pokazatelj čvrste veze.

 

 
 
(tportal/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)

Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook